GOLEADA U NAJAVI: "Žuta horda" i njen današnji rival su na prvom susret pokazali da vole da igraju "na gol više"

Novosti online

31. 07. 2024. u 12:32

Drugu utakmicu današnjeg programa drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona odigraće RFS i Bode Glimt koji se o 19 časova sastaju na "LNK sports parku" u Rigi.

ГОЛЕАДА У НАЈАВИ: Жута хорда и њен данашњи ривал су на првом сусрет показали да воле да играју на гол више

Foto Profimedia

Nakon godinu dana pauze, Bode Glimt se osvajanjem titule, treće u poslednje četiri godine vraća u kvalifikacije za Ligu šampiona i pokušaće po prvi put u svojoj istoriji da se plasira u grupnu fazu takmičenja.

Za sada je dobro počeo, jer je na prvom susretu ovih timova ubedljivo slavio sa 4:0 i tako je napravio ogroman korak ka trećoj fazi kvalifikacija za najelitnije evropsko takmičenje.

Iako im je to bio prvi meč u kvalifikacija, gosti su uveliko u takmičarskom pogonu jer je norveško prvenstvno je odavno počelo, odigrnao je 16 kola i "žuta horda" je prva na tabeli sa sigurniih plus šest u odnosu na najbližeg pratioca, ekipu Brana od koje je odigrala meč više.

Četa Kjetila Knutsena je napadčki veoma raspoložena, postigla je čak 37 golova u prvenstvu i možemo očekivati novu napadačku raspodiju "žute horde".

Sa druge strane, RFS je kvalifikacije započeo od prvog kola u kojima nije imao problema protiv Larmea. Dominantno ga je savladao u dvomeču ukupnim rezultatom 7:0, ponovo pokazavši da se radi o ofanzivno orijentisano ekipi koja voli da igra izuzetno napadački fudbal.

Kao što je slučaj sa domaćinom i sa Bode Glimtom, posle 24 odigrana kola ima lepu prednost od četiri boda i odigranog meča manje od Rige. Razlika na oko možda nije toliko velika, ali kada se uzme u obzir jačina letonske lige to je solidna zaliha.

Kao što smo videli na prvom meču, ovi timovi vole da igraju napadački, otvoren fudbal i golovi ne bi trebali izostati.

NAŠ TIP: |1+&3+ (kvota 1,77)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NADAL POSLE PORAZA: Rafa otvorio dušu nakon što je izgubio od Novaka Đokovića