NAPREDAK JURI PRVU PRVENSTVENU POBEDU OD APRILA: "Traktoristi" su se prošle godine lepo gostili u Kruševcu

O. M.

02. 08. 2024. u 05:00

FUDBALERI Napretka dočekuju IMT u trećem kolu Superlige Srbije.

НАПРЕДАК ЈУРИ ПРВУ ПРВЕНСТВЕНУ ПОБЕДУ ОД АПРИЛА: Трактористи су се прошле године лепо гостили у Крушевцу

FOTO: M. Vukadinović

Utakmica će biti odigrana na stadionu Kolubare u Lazarevcu, gde su Kruševljani bili primorani da se presele nakon što ih je Partizan "proterao" sa svog stadiona u Humskoj.

Za vlasnike sezonskih ulaznica Klub je obezbedio besplatan prevoz u Lazarevac, gde će Napredak pokušati da dođe do prve ovosezonske pobede. Kruševljani su posle tesnog poraza na premijeri od "gostiju" iz Humske, uspeli da osvoje prvi bod, odigravši neodlučeno sa Železničarom u Pančevu.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Lazar Romanić je doveo Pančevce u vođstvo u 36. minutu, da bi isti dvadesetak minuta kasnije propustio da realizuje jedanaesterac. To su igrači Napretka kaznili u 71. minutu kada je Nikola Karaklajić postigao ijednačujući pogodak.

Računajući i prošlu sezonu, Napredak je sada u seriji od 11 takmičarskih utakmica bez pobede. "Čarapani" su poslednji trijumf u Superligi Srbije ostvarili četvrtog aprila u 28. kolu prethodnog prvenstva kada su u Kruševcu sa 3:0 savladali Javor iz Ivanjice.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

S druge strane, IMT je odigrao samo jednu utakmicu do sada, pošto je susret drugog kola protiv Radničkog iz Kragujevca, koji je trebalo da bude igran u Leskovcu, odložen. Izgubila je popularna "dizelka" na gostovanju TSC-u u Bačkoj Topoli sa 1:0 golom koji je postigao Miloš Pantović u sedamdesetom minutu. 

Novobeograđani su prinudnu pauzu u prvenstvu iskoristili za odigravanje prijateljske utakice sa El Vahdom iz Ujedinjenih Arapskih Emirata. Taj meč završen je miroljubivo, bez pobednika i bez golova.

IMT i Napredak su prošle sezone odigrali dve utakmice. Traktoristi su slavili ubedljivu pobedu od 4:0 u Kruševcu na jesen dok je na proleće na Krovu tržnog centra Stadion na Voždovcu bilo 1:1. U prvoj od dve pomenute utakmice blistali su, sa po dva gola, prezimenjaci Luković, Luka i Miloš koji se u međuvremenu otisnuo u Strazbur koji ga je kupio još u januaru i ostavio na šestomesečnoj pozajmici. Na Vožsovcu, Napredak je poveo golom Bastajića, a izjednačio je Miloš Luković.

Kliknite na link za NAŠ TIP: 0-2 (kvota 1,68)

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
AMERI U ŠOKU: Sramno se ponašali prema Kinezu, a kada su s njim ušli u bazen u finalu - svet je ostao u čudu zbog onog što se desilo

AMERI U ŠOKU: Sramno se ponašali prema Kinezu, a kada su s njim ušli u bazen u finalu - svet je ostao u čudu zbog onog što se desilo

Minulih dana, neposredno pre nego što su počele Olimpijske igre u Parizu, svetom je prostrujala vest o tome da će Amerikanci možda ostati bez organizacije narednih Igara, a 2028. one treba da se održe u Los Anđelesu. Razlog je njihov bes zbog kineskih plivača i potez na koji su se odlučili. Sada im se taj bes pomalo "obio o glavu" u prestonici Francuske. I to na spektakularan način.

31. 07. 2024. u 23:42

Komentari (0)

LAST MINUTE AKCIJA! Zgrabite popust čak do 360€ i rezervišite svoje letovanje na najpopularnijoj destinaciji ove sezone!