OBRAČUN SRPSKIH REPREZENTATIVACA: Mitrović protiv čoveka koji bi mogao da bude "novi Dušan Tadić" u dresu "orlova"

Novosti online

03. 08. 2024. u 07:45

FUDBALERI Al Hilala nastavljaju pripreme za novu sezonu, a novi prijateljski meč odigraće sa debitantom u Seriji A (18.00).

ОБРАЧУН СРПСКИХ РЕПРЕЗЕНТАТИВАЦА: Митровић против човека који би могао да буде нови Душан Тадић у дресу орлова

FOTO: Profimedia

Al Hilal je prošlog leta napravio strahovit tim, uložio je mnogo novca, a i pored toga što je ostao bez Nejmara koji se povredio početkom kampanje, napravio je sjajne rezulate.

Osvojio je Profesional ligu, Superkup i Kup Saudijske Arabije, a jedino gde je "podbacio" bila je azijska Liga šampiona u kojoj ga je eliminisao potonji šampion Al Ain.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Sredinom sezone su vezali čak 34 pobede, oborivši svetski rekord za ostvarene uzastopne pobede, ali taj niz je okončao upravo Al Ain u polufinalu Lige šampiona.

Među najzaslužnijim za te uspehe "plavog talasa" bili su srpski reprezentativci Aleksandar Mitrović i Sergej Milinković Savić.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

To se posebno odnosi na nekadašnjeg centarfora Partizana koji je bio najbolji pojedinac ekipe i na 43 odigrane utakmice postigao je čak 40 golova uz osam podeljenih asistencija.

Što se tiče Milinković Savića, on je odigrao 44 utakmice i na njima je tresao mrežu 12 puta uz čak 17 podeljenih asistencija, najviše od svih igrača u Al Hilalu.

Sigurno je da će četa Žorža Žezusa i ove sezone napasti sve trofeje, a pogotovo Ligu šampiona koja im je "izmakla" prošle godine. Iskusni stručnjak je okupio ekipu na pripremama, polako su počeli da "pale motore" za predstojeću kampanju i na pet odigranih prijateljskih mečeva upisali su četiri pobede uz poraz.

Danas će imati generalnu probu pred takmičarski deo sezone, koji započinju 13. avugsta u Superkupu protiv Al Ahlija, a protivnik će im biti ekipa koja takođe ima jednog srpskog reprezentativca u svojim redovima, Udineze čiji vezni red predvodi Lazar Samardžić.

"Zebre" su se prošle godine grčevito izborile za opstanak, a jedan od najzaslužnijih za taj uspeh bio je upravo naš fudbaler "orlova" čijeg se gola u 104. minutu preptoslednjeg kola protiv Empolija pristalice ekipa iz Udina rado sećaju.

Iako je bio povezivan sa dosta jačim klubovima poput Milana, Napolija i Intera do konkretnih pregovora nije došlo i izgleda da će Samardžić sezonu ponovo započeti u dresu Udinezea.

Ono što se promenilo u odnosu na prošlu godinu kod tima sa severa Italije je to što su ponovo zamenili trenera, klub je napustio Fabio Kanavaro, a za novog šefa struke postavljen je Kosta Runjajić.

Pod palicom nemačkog menadžera, Udineze je do sada odigrao čak šest priajteljskih utakmica i upisao je četiri pobeda uz poraz i remi. Na prvih nekoliko njih golovi su bili redovna pojava, dok su na poslednja dva susreta viđena samo dva pogotka i još nije jasno kakav će fudbal "crno-beli" igrati ove sezone.

KLIKNI NA LINK ZA NAŠ TIP: |1+&3+ (kvota 1,50)

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
AMERI U ŠOKU: Sramno se ponašali prema Kinezu, a kada su s njim ušli u bazen u finalu - svet je ostao u čudu zbog onog što se desilo

AMERI U ŠOKU: Sramno se ponašali prema Kinezu, a kada su s njim ušli u bazen u finalu - svet je ostao u čudu zbog onog što se desilo

Minulih dana, neposredno pre nego što su počele Olimpijske igre u Parizu, svetom je prostrujala vest o tome da će Amerikanci možda ostati bez organizacije narednih Igara, a 2028. one treba da se održe u Los Anđelesu. Razlog je njihov bes zbog kineskih plivača i potez na koji su se odlučili. Sada im se taj bes pomalo "obio o glavu" u prestonici Francuske. I to na spektakularan način.

31. 07. 2024. u 23:42

Komentari (0)

ZORANA ARUNOVIĆ NIKADA EMOTIVNIJA Olimpijska šampionka u suzama: Mi smo Srbija, zemlja olimpijskog šampiona (FOTO/VIDEO)