BAJKA SE NASTAVLJA: Hrvati bez prednosti iz prvog dela susreta dočekuju rumunskog drugoligaša

O. M.

01. 08. 2024. u 10:25

RIJEKA u četvrtak od 20 časova dočekuje Hunedoaru u revanšu Lige Evrope.

БАЈКА СЕ НАСТАВЉА: Хрвати без предности из првог дела сусрета дочекују румунског друголигаша

Foto: Profimedia

Hrvatski predstavnik nije u prvom meču uspeo da stekne prednost protiv rumunskog drugoligaša pa će na svojoj "Rujevici" morati da napadne ako želi da obezbedi plasman u plej-of gde će proitivnik biti Šerif Tiraspol ili Elfsborg.

Podmlađeni sastav Rijeke prošle sezone je dugo bio u trci za naslov prvaka Hrvatske, koji je ipak izgubio, kao i finale Kupa, ali sezona se ipak smatra uspešnom.

Jedina mrlja je što Rijeka nije uspela da se plasira u Ligu konferencija, drugu sezonu zaredom zaustavljena je u plej-ofu. U grupnoj fazi bilo kog evrokupa nisu igrali od 2021. godine, kada su zauzeli poslednje mesto u grupi sa Napolijem, Sosijedadom i Kopenhagenom, iako su osvojili solidnih šest bodova.

Pre nego što su u Rumuniji odigrali nerešeno sa Rijekom na "Gradskom stadionu Sibinj", tim iz Transilvanije je eliminisao mađarski Pakš u svom prvom evropskom nastupu od 1982. godine.

U maju su kao drugoligaši osvojili Kup Rumunije pobedom protiv Ocelul Galatija, što im je omogućilo da se plasiraju u Ligu Evrope. Pored toga, završili su na drugom mestu u plej-ofu Lige 2, ali problemi van terena sprečili su promociju. 

Klikni na link za NAŠ TIP: 1&0-4 (kvota 1,69)

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Uz salsu i vino provereno nezaboravan provod na letovanju po Last Minute cenama u toku avgusta!