"TAJFUN SA CRNOG MORA" RAZORIO SEVER SLOVAČKE: Posao još nije završen, ali Ružomberok je izraziti autsajder u Trabzonu

O. M.

01. 08. 2024. u 12:57

TRABZONSPOR dočekuje slovačku ekipu Ružomberok u revanšu drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope. Utakmica se igrana "Senol Guneš" stadionu od 17.30.

ТАЈФУН СА ЦРНОГ МОРА РАЗОРИО СЕВЕР СЛОВАЧКЕ: Посао још није завршен, али Ружомберок је изразити аутсајдер у Трабзону

FOTO: Hakan Burak Altunoz / AFP / Profimedia

"Ruže" su u prvom kolu eliminisale kazahstanski Tobol pobedom od 5:2 na svom "Stadionu pod Čebratom" dok je u revanšu bilo nedovoljnih 1:0 za Kazahe.

S druge strane, "tajfun sa Crnog mora" bio je slobodan u prvom kolu, a za to vreme je odigrao prijateljsku utakmicu sa našim Železničarom iz Pančeva u kojoj su pobedili sa 3:1.

Turci imaju solidnu prednost iz prve utakmice kada su u Slovačkoj slavili sa 2:0, ali posao još nije završen. 

Trabzonspor nema baš mnogo uspeha u Evropi, u poslednje vreme su najbolje prošli pre dve godine kada su kao šampion ispali u plej-ofu za Ligu šampiona, pa preko grupne faze Lige Evrope stigli do plej-ofa za osminu finala Lige konferencija.

S druge strane, Ružomberok nikada nije otišao dalje od trećeg pretkola (2018. godine su bili kobni za našu Vojvodinu na startu kvalifikacija za Ligu Evrope), a po svemu sudeći ove sezone neće ni tako daleko da dogura.

NAŠ TIP: 1&NG (kvota 2,17)

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
AMERI U ŠOKU: Sramno se ponašali prema Kinezu, a kada su s njim ušli u bazen u finalu - svet je ostao u čudu zbog onog što se desilo

AMERI U ŠOKU: Sramno se ponašali prema Kinezu, a kada su s njim ušli u bazen u finalu - svet je ostao u čudu zbog onog što se desilo

Minulih dana, neposredno pre nego što su počele Olimpijske igre u Parizu, svetom je prostrujala vest o tome da će Amerikanci možda ostati bez organizacije narednih Igara, a 2028. one treba da se održe u Los Anđelesu. Razlog je njihov bes zbog kineskih plivača i potez na koji su se odlučili. Sada im se taj bes pomalo "obio o glavu" u prestonici Francuske. I to na spektakularan način.

31. 07. 2024. u 23:42

Komentari (0)

Uz salsu i vino provereno nezaboravan provod na letovanju po Last Minute cenama u toku avgusta!