BIĆE NEIZVESNO: Obračun "furije" i "samuraja" obećava pravi fudbalski spektakl

V.M.

02. 08. 2024. u 10:26

JOŠ jedan četvrtfinalni meč fudbalskog turnira na olimpijadi odigraće Japan i Španija koji se sastaju od 17 časova na "Olimpik parku" u Lionu.

БИЋЕ НЕИЗВЕСНО: Обрачун фурије и самураја обећава прави фудбалски спектакл

Foto: Profimedia

Ovo će biti obračun timova koji su se pre tri godine u Tokiju susreli u polufinalu takmičenja, tada su bolji bili Španci, a po bukmejkerima "furija" je ponovo favorit, mada po prikazanom u grupi Japanci će i te kako imati šta da kažu na ovom meču.

"Samuraji" za sada imaju impresivan turnir, upisali su tri pobede u grupi, a usput nisu primili nijedan gol. Doduše, rivali im nisu bili posebno jaki, Paragvaj, Mali i Izrael.

Ipak, Japanci tradicionalno dobro igraju na ovom turniru i ukoliko danas iznenade Špance, plasiraće se u svoje treće polufinale na poslednje četiri olimpijade.

Sa druge strane, "furija" je u Tokiju poklekla u finalu od Brazila i sada joj je cilj da bar ponovo taj uspeh i plasira se u drugo uzastopno finale, treće u istoriji.

Španci su odlično otvorili turnir, pobedili su Uzbekistan i Dominikanu, ali u poslednjem kolu grupe faze su poraženi od Egipta i to ih je koštalo prvog mesta u grupi "C".

Ono što se istaklo kod ove ekipe je koliko je napadački raznovrsna, Španci su postigli šest golova do sada i svaki put je drugi igrač tresao mrežu, tako da imaju šest različitih strelaca.

Očekujemo jedan dobar, neizvestan meč i verujemo da će oba tima postići bar po jedan gol.

NAŠ TIP: GG (kvota 2,02)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
AMERI U ŠOKU: Sramno se ponašali prema Kinezu, a kada su s njim ušli u bazen u finalu - svet je ostao u čudu zbog onog što se desilo

AMERI U ŠOKU: Sramno se ponašali prema Kinezu, a kada su s njim ušli u bazen u finalu - svet je ostao u čudu zbog onog što se desilo

Minulih dana, neposredno pre nego što su počele Olimpijske igre u Parizu, svetom je prostrujala vest o tome da će Amerikanci možda ostati bez organizacije narednih Igara, a 2028. one treba da se održe u Los Anđelesu. Razlog je njihov bes zbog kineskih plivača i potez na koji su se odlučili. Sada im se taj bes pomalo "obio o glavu" u prestonici Francuske. I to na spektakularan način.

31. 07. 2024. u 23:42

Komentari (0)

ZORANA ARUNOVIĆ NIKADA EMOTIVNIJA Olimpijska šampionka u suzama: Mi smo Srbija, zemlja olimpijskog šampiona (FOTO/VIDEO)