GRADSKI DERBI NAKON PET DUGIH GODINA: "Čelična Sparta" je na sjajan način započela sezonu

V.M.

02. 08. 2024. u 12:05

U okviru trećeg kola češkog prvenstva gledaćemo gradski derbi u prestonici između Sparte i Dukle od 20 časova.

ГРАДСКИ ДЕРБИ НАКОН ПЕТ ДУГИХ ГОДИНА: Челична Спарта је на сјајан начин започела сезону

Foto: Profimedia

Sparta je na sjajan način započela novu sezonu, branilac titule je kampanju započeo sa četiri pobede u svim takmičenjima i izgleda veoma dobro na terenu.

Po dva trijumfa "čelična Sparta" ostvarila je u prvenstvu (Pardubice, Teplice) i kvalifikacijama za Ligu šampiona (oba puta protiv Šamroka).

Ono što je impresivno kod domaćina je to što je na tim mečevima postigao čak 12 golova, tako da je napadački izuzetno raspoložen.

Sa druge strane, Dukla je do sada imala samo obaveze u prvenstvu i na dve odigrane utakmice bila je polovična. Prvo je poražen od Plzenja (1:3), a nakon toga je upisala prvi trijfum protiv Bohemijansa (1:0).

Gosti su se nakon pet godina neigranja u eliti vratili u nju, tako da se može reći da imaju dobar početak sezone.

Po prvi put od 2019. ovi gradski rivali će ukrstiti koplja, a mi verujemo da će pobeda pripasti Sparti kojoj bi to bio peti trijumf u nizu.

NAŠ TIP: 1&2-5 (kvota 1,50)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
AMERI U ŠOKU: Sramno se ponašali prema Kinezu, a kada su s njim ušli u bazen u finalu - svet je ostao u čudu zbog onog što se desilo

AMERI U ŠOKU: Sramno se ponašali prema Kinezu, a kada su s njim ušli u bazen u finalu - svet je ostao u čudu zbog onog što se desilo

Minulih dana, neposredno pre nego što su počele Olimpijske igre u Parizu, svetom je prostrujala vest o tome da će Amerikanci možda ostati bez organizacije narednih Igara, a 2028. one treba da se održe u Los Anđelesu. Razlog je njihov bes zbog kineskih plivača i potez na koji su se odlučili. Sada im se taj bes pomalo "obio o glavu" u prestonici Francuske. I to na spektakularan način.

31. 07. 2024. u 23:42

Komentari (0)

LAST MINUTE AKCIJA! Zgrabite popust čak do 360€ i rezervišite svoje letovanje na najpopularnijoj destinaciji ove sezone!