ZNA SE KO JE GLAVNI: "Modri" protiv redovne mušterija započinju pohod na 26. titulu prvaka Hrvatske!

V.M.

02. 08. 2024. u 13:13

NA otvaranju hrvatskog fudbalskog prvenstva fudbaleri Dinama iz Zagreba će na "Maksimiru" ugostiti Istru (21.00).

ЗНА СЕ КО ЈЕ ГЛАВНИ: Модри против редовне муштерија започињу поход на 26. титулу првака Хрватске!

Foto Profimedia

Iako je bio izuzetno "ranjiv" prošle sezone, Dinamo je ponovo pokazao da je najbolji klub u Hrvatskoj i osvojio je novu titulu, rekordnu 25. u istoriji kluba.

Isto se od "modrih" očekuje i ove sezone, slična ekipa u odnosu na prošlu je ostala na okupu i ponovo su glavni favoriti za prvo mesto na tabeli.

Od pojačanja Dinama preko leta, najzvučnije ime je nekadašnje dete kluba i bivši igrač Juvenutusa, Marko Pjaca koji je prošle sezone nosio Rijeku na svojim leđima, tako da je pored toga što je dobio odličnog igrača branilac titule i oslabio jednog od najvećih konkurenata u borbi za titulu.

Domaćin je dobro izgledao na pripremama, odigrao je pet mečeva na kojima je ostvario tri pobede uz poraz i remi, a na otvaranju prvenstva ne bi trebao da ima problema jer igra sa Istrom koju je savladao na poslednja četiri međusobna duela.

Gosti nisu imali dobre pripreme, ostvarili su samo jednu pobedu na pet pijateljskih utakmica, a po pisanjima hrvatskih medija ponovo se očekuje da se nađu u donjem delu tabele kao prošle sezone kada su bili osmi na tabeli.

NAŠ TIP: 1&2-5 (kvota 1,68)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
AMERI U ŠOKU: Sramno se ponašali prema Kinezu, a kada su s njim ušli u bazen u finalu - svet je ostao u čudu zbog onog što se desilo

AMERI U ŠOKU: Sramno se ponašali prema Kinezu, a kada su s njim ušli u bazen u finalu - svet je ostao u čudu zbog onog što se desilo

Minulih dana, neposredno pre nego što su počele Olimpijske igre u Parizu, svetom je prostrujala vest o tome da će Amerikanci možda ostati bez organizacije narednih Igara, a 2028. one treba da se održe u Los Anđelesu. Razlog je njihov bes zbog kineskih plivača i potez na koji su se odlučili. Sada im se taj bes pomalo "obio o glavu" u prestonici Francuske. I to na spektakularan način.

31. 07. 2024. u 23:42

Komentari (0)

Last Minute AKCIJA Popust čak do 380 evra! Iskoristite akciju i rezervišite letovanje na najpopularnijoj destinaciji ove sezone