MARKO NIKOLIĆ "ŠTELUJE" CSKA: Ruski velikan želi da se vrati u borbu za titulu

V.M.

04. 08. 2024. u 10:15

U trećem kolu ruskog prvenstva gledaćemo obračun između CSKA Moskve i Orenburga (14.30).

МАРКО НИКОЛИЋ ШТЕЛУЈЕ ЦСКА: Руски великан жели да се врати у борбу за титулу

FOTO: EPA

Poslednjih nekoliko sezona, CSKA se ne nalazi među vodećim ekipama u Rusiji, primat je zauzeo Zenit koji dominira i velikan iz prestonice je potisnut u drugi plan.

Poslednju put CSKA je bio prvi još u sezoni 2015/16, tako da dugih osam godina ne zna za titulu, a čovek koji je doveden da to promeni je srpski stručnjak Marko Nikolić.

Nekadašnji trener Partizana ima iskustva rada u Rusiji, uspešno je vodio Lokomotivu, tako da dobro poznaje Premijer ligu i zna koliko je težak zadatak pred njima, pogotovo jer ih je skoro napustio Fjodor Čalov čiju je otkupnu klauzulu aktivirao PAOK.

Za sada na dve odigrane utakmice "armejci" su osvojili četiri boda, prvenstvo su otvorili remije bez golova sa Rostovom, a nakon toga su bili ubedljivi protiv Parija našeg Saše Ilića (3:0).

Današnji rival biće im Orenburg, ekipa koja je na sličan način započela sezonu, prvo su savladali Spartak iz Moskve sa 2:0, dok su nakon toga remizirali sa Ahmatom (0:0).

Gosti su na tim mečevima pokazali da su dobra, organizovana ekipa i trebali bi konstantno da se nalaze u gornjem delu tabele tokom čitave sezone ako nastave sa tako dobrim igrama.

Zanimljivo je to da obe ekipe nisu primile nijeda gol do sada, ali mi verujemo da je toj seriji došao kraj i tipujemo da ćemo videti par po jedan pogodak na obe strane.

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE MOGUĆE?! Evo s kime košarkaši Srbije igraju u polufinalu Olimpijskih igara ako pobede Australiju!