ŠAMPION SE KONAČNO BUDI: "Crveni" su jedva preživeli Genk u prošlom kolu

O. M.

04. 08. 2024. u 11:28

STANDARD iz Liježa i Klub Briž će se u nedelju uveče boriti za svoje prve pobede u novoj sezoni belgijske Pro lige. Utakmica se igra na stadionu "Moris Difran".

ШАМПИОН СЕ КОНАЧНО БУДИ: Црвени су једва преживели Генк у прошлом колу

Profimedia

"Crvenio" su se namučili da iščupaju bod na svom terenu protiv Genka u prošlom kolu, dok je šampion kiksnuo protiv Mehelena kod kuće, dozvolivši gostima da iz jednog šuta u okvir gola izjednače (greška iskusnog čuvara mreže Minjolea), dok su oni čak 21 put promašili metu, a od sedam udaraca u okvir uspeli samo jednom da savladaju De Volfa.

Za razliku od šampiona, koji je zaslužio više od boda, Standard je možda dobio i previše bodom protiv Genka koji je dominirao protiv "crvenih" na sličan način na koji je Briž protiv Mehelena.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Standard je u ovom prelaznom roku ostao bez najboljeg strelca iz prošle sezone što se itekako videlo u prvom kolu. Vilfridu KAngi je istekla pozajmica iz Herte, ali se nije vratio u Berlin, jer ga je "stara dama" ekspresno poslala na novu pozajmicu, ovaj put u Kardif siti.

Najboljeg strelca Briža prošle sezone, Brazilca Igora Tijaga zemenio je Gustaf Nilson iz Rojal uniona, koji je odigrao svih 90 minuta protiv Mehelena i nešto više od pola sata protiv bivšeg kluba u Superkupu, ali nije uspeo da se upiše u strelce.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Standard iz Liježa je preživeo Genk sa bodom prošlog vikenda, ali biće mnogo teže ponoviti traj podvig protiv šampiona, naročito zato što su igrači "blaucvarta" željni pobeda posle lošijeg starta sezone.

NAŠ TIP: 2 (kvota 1,61)

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE MOGUĆE?! Evo s kime košarkaši Srbije igraju u polufinalu Olimpijskih igara ako pobede Australiju!