VELIKAN U PROBLEMU: Domaćin pobeđuje samo s nulom ove sezone

O. M.

04. 08. 2024. u 11:51

GETEBORG gostuje Jurgordenu u 17. kolu švedske Alsvenskan lige.

ВЕЛИКАН У ПРОБЛЕМУ: Домаћин побеђује само с нулом ове сезоне

Foto: Profimedia

Jurgorden juri drugu uzastopnu pobedu, a četvrtu u poslednjih pet utakmica, dok je Geteborg pobedio u samo jednoj od poslednje četiri utakmice.

Posle polovine sezone, Jurgorden je lider i ima dobru poziciju da vrati titulu posle pet godina dominacije Malmea. Doduše, Malme je jednom u tom razodblju prepustio prvo mesto, ali ne Jurgordenu koji je završio kao drugi iza Hekena.

"Plave linije" su tokom nedelje izgubili utakmicu revanša drugog kola lvalifikacija za Ligu konferencija od luksemburškog Niderkorna (0:1), ali su imali dovoljnu zaligu iz prvog meča od 3:0 pa su prošli dalje.

Imaju pet pobeda u osam utakmica kod kuće, ali su osvojili više bodova u gostima. Međutim, kad pobeđuju na svom terenu to je uvek bez primljenog gola.

A Geteborg? Ovaj slavni klub sa istorijom osvajanja evropskih kupova, jedva je preživeo prošlu sezonu, završio je samo bod iznad zone ispadanja, a opet je u veoma teškoj poziciji.

Trenutno su na 13. mestu sa 18 bodova posle 16 kola. Imaju samo bod prednosti u odnosu na Norčeping, dva više od Kalmara i šest više od poslednjeplasiranog Vesterosa.

NAŠ TIP: 1&NG (kvota 2,76)

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE MOGUĆE?! Evo s kime košarkaši Srbije igraju u polufinalu Olimpijskih igara ako pobede Australiju!