JURIMO HET-TRIK! Evo TIP tiketa za ponedeljak

V.M.

05. 08. 2024. u 08:05

PONOVO smo bili precizni, sva tri predloga su došla rutinski i ne planiramo da stanemo.

ЈУРИМО ХЕТ-ТРИК! Ево ТИП тикета за понедељак

Foto Profimedia

Dobitni tiket možete videti OVDE, a evo i današnjih predloga.

Ponedeljak

19.00 Vejle - Nordšeland X2&|1+||1+ (1,85)

19.00 Spartak Moskva - Krila sovjetov 1 (1,53)

20.15 Olimpija Ljubljana - Nafta 1&2+ (1,50)

Ukupna kvota: 4,25

Vejle i Nordšeland igraju na golove na startu sezone, a pored toga smatramo da su gosti kvalitetniji tim i zbog toga predlažemo duplu šansu na njih uz golove.

Nakon uvodnog poraza, Spartak našeg Dejan Stankovića je upisao po pobedu u prvenstvu i kupu, ruski velikan polako hvata zalet i verujemo da će upisati nov trijumf protiv prosečne ekipe Krile sovjetova.

Olimpija igra sjajno, na pripremama je vezala pet pobeda, dok je takmičarski deo sezone otvorila sa četiri uzastopna trijumfa, Nafta nema šta da traži u prestonici.

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
JE L VAM SAD JASNO? NAJ-BO-LJI JE SVIH VRE-ME-NA! Novak Đoković osvojio olimpijsko zlato posle neverovatnog finala sa Alkarazom!

JE L' VAM SAD JASNO? NAJ-BO-LjI JE SVIH VRE-ME-NA! Novak Đoković osvojio olimpijsko zlato posle neverovatnog finala sa Alkarazom!

Novak Đoković je postao olimpijski šampion. Čovek koji je "sve živo" uradio u tenisu, ostvario je i jedini cilj koji mu je dosad izmicao - Nole je osvojio olimpijsko zlato, i to posle nestvarnog finala na Centralnom terenu Rolan Garosa, na kome je pobedio Karlosa Alkaraza. Konačan rezultat 7:6(3), 7:6(2) pamtiće se kao kruna nestvarne karijere. Ali, i sama borba za zlatnu medalju bila je nestvarna.

04. 08. 2024. u 17:01 >> 17:02

Komentari (0)

ISPLIVAO HIT SNIMAK: Novak Đoković je ovako proslavio zlatnu medalju na Olimpijskim igrama (VIDEO)