"ZMAJČEKI" MELJU SVE PRED SOBOM: Ekipa iz prestonice je na sjajan način započela sezonu

V.M.

05. 08. 2024. u 12:00

U jedinoj utakmici današnjeg programa slovenačke Prve lige Olimpija će na "Stadionu Stožice" dočekati Naftu (20.15).

ЗМАЈЧЕКИ МЕЉУ СВЕ ПРЕД СОБОМ: Екипа из престонице је на сјајан начин започела сезону

Foto Profimedia

Olimpija je odradila odlične pripreme, ostvarila je pet pobeda na isto toliko prijateljskih utakmica, a odličnu formu prenela je i na start takmičarskog dela kampanje koji je započela sa četiri uzastopna trijumfa.

Prvenstvo je otvorila rutinskim pobedama nad Primorjem i Koperom protiv kojih nije primila nijedan gol, a pored toga je u drugom kolu kvalifikacija za Ligu konferencija izbacila Polesje iz Žitomira (2:0, 2:1).

Akutelni vicešampion izgleda odlično, igra veoma dobro, mada je skoro ostao bez jednog od svojih najboljih igrača Timija Maksa Elšnika koji je u transferu vrednom milion i po evra pojačao Crvenu zvezdu.

"Zmajčeki" danas ne bi trebali da imaju previše problema, jer na "Stožice" dolazi novajlija Nafta koja je u prva dva kola imala polovičan učinak.

Prvo je poražena od Mure (0:1), dok je nakon toga prve bodove u eliti upisala trijumfom nad Radomljem (2:1).

Olimpija je kvalitetnija ekipa i očekujemo da rutinski ostvari trijumf pred svojim navijačima na "Stožicama".

NAŠ TIP: 1&2+ (kvota 1,50)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
JE L VAM SAD JASNO? NAJ-BO-LJI JE SVIH VRE-ME-NA! Novak Đoković osvojio olimpijsko zlato posle neverovatnog finala sa Alkarazom!

JE L' VAM SAD JASNO? NAJ-BO-LjI JE SVIH VRE-ME-NA! Novak Đoković osvojio olimpijsko zlato posle neverovatnog finala sa Alkarazom!

Novak Đoković je postao olimpijski šampion. Čovek koji je "sve živo" uradio u tenisu, ostvario je i jedini cilj koji mu je dosad izmicao - Nole je osvojio olimpijsko zlato, i to posle nestvarnog finala na Centralnom terenu Rolan Garosa, na kome je pobedio Karlosa Alkaraza. Konačan rezultat 7:6(3), 7:6(2) pamtiće se kao kruna nestvarne karijere. Ali, i sama borba za zlatnu medalju bila je nestvarna.

04. 08. 2024. u 17:01 >> 17:02

Komentari (0)

OD OVOGA SE STREPELO: Novak Đoković objasnio da li je završio karijeru osvajanjem olimpijskog zlata