SOLUNSKI SRBI NAPADAJU LIGU ŠAMPIONA: Malme u lošoj formi dočekuje PAOK

O. M.

06. 08. 2024. u 08:46

PAOK gostuje Malmeu u prvoj utakmici 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

СОЛУНСКИ СРБИ НАПАДАЈУ ЛИГУ ШАМПИОНА: Малме у лошој форми дочекује ПАОК

Foto: EPA-EFE/ACHILLEAS CHIRAS

Malme je uspešno pobedio Ki Klaksvik sa Farskih Ostrva u prethodnom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona. Pobedili su sa 4:1 u Švedskoj, ali su pomalo i neočekivano pretrpeli poraz u revanšu i to prilično ubedljiv, 3:1. Ipak, ukupnim rezultatom 6:4 prošli su dalje.

Da nešto nije najbolje u redovima švedskog prvaka potvrđeno je porazom od Sirijusa u Alsvenskan ligi koji je usledio odmah posle revanša sa Faranima. Bio je to ukupno treći poraz u poslednjih pet utakmica, a to mora da upali crveni alarm na "Eleda stadionu".

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Jedna pozitivna stvar je da su na domaćem terenu ove sezone doživeli samo jedan poraz.

U švedskom šampionatu vodeći su sa 38 bodova posle 17 kola i imaju tri boda ispred Jurgordena i sedam ispred Hamarbija.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Prvi put posle dve godine, Malme je ponovo u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Prethodni put su eliminisani u 2. kolu i već su nadmašili taj rezultat. Poslednji put su igrali grupnu fazu pre tri godine.

U Ligi šampiona Malme ima čak devet poraza u poslednjih 13 mečeva, a osam od tih 13 mečeva je završeno sa više od 2,5 gola. Devet od poslednjih 10 mečeva ove ekipe u svim takmičenjima završeno je sa više od 2,5 gola.

PAOK je uspešno prošao Borac iz Banjaluke u drugom kolu kvalifikacija, ukupnom pobedom od 4:2 (3:2 u Solunu i 1:0 u Banjaluci). Grčki tim se posle četiri godine vratio u Ligu šampiona. U prethodnom pokušaju da se domognu grupne faze u plej-ofu ih je zaustavio ruski Krasnodar. Nikada nisu igrali u grupnoj fazi.

PAOK je prethodne tri sezone proveo u Ligi konferencija, gde je prošle sezone čak stigao do četvrtfinala. U prethodne tri sezone zabeležili su devet pobeda u 17 domaćih mečeva u Evropi. Na gostovanjima igraju promenljivo, sa po dve pobede, poraza i neodlučene utakmice.

Devet od poslednjih 10 utakmica u ovom takmičenju došlo je GG, a osam je završeno sa više od 2,5 gola. Prošlu sezonu u Evropi 11 od 16 utakmica završeno je sa više od 2,5 gola.

Malu prednost u ovoj utakmici dajemo Malmeu, jer je odličan kod kuće i ekipa je uveliko u takmičarskom pogonu.

Kliknite na link za NAŠ TIP: 1 (kvota 2,25)
PREDLOG ZA HRABRIJE: 1&3+ (kvota 3,36)

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZA KULISA: Šta je sve Novak Đoković radio u Parizu pre osvajanja zlatne medalje - neviđene fotografije