"OŠTRICE" ŽELE EKSPRESAN POVRATAK U PREMIJER LIGU: Preston ima samo jednu pobedu na svom terenu u poslednjih devet susreta sa Šefildom

O. M.

09. 08. 2024. u 09:15

DUELOM nekadašnjih prvaka Engleske, počinje sezon u najjačoj drugoj ligi na svetu, engleskom Čempionšipu. ŠEfild junajted gostuje Prestonu na stadionu "Dipdejl".

ОШТРИЦЕ ЖЕЛЕ ЕКСПРЕСАН ПОВРАТАК У ПРЕМИЈЕР ЛИГУ: Престон има само једну победу на свом терену у последњих девет сусрета са Шефилдом

Profimedia

Domaći tim je od povratka u Čempionšip konstantno na sredini tabele, mada malo bliže donjem delu. Doduše, prošlu sezonu završili su kao deseti, što je njihov najbolji plasman od 2020. godine.

Slabo su bili aktivni na tržištu, pa iako prelazni rok nije gotov, može se reći da je okosnica tima, ili oko 95 odsto igračkog kadra, ostalo na okupu i u novoj sezoni.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

A da je cela prošla sezona protekla kao njen početak, sada bismo Preston gledali u Premijer ligi, pošto su u prvih šest kola imali šest pobeda. Međutim, dobili su samo 13 od presotale 42 utakmice i na kraju se ispostavilo da bi, da nije bilo tog dobrog početka verovatno vodili tešku bitku za opstanak.

Činjenica da Preston ne igra baš najbolje kod kuće mogla bi ove godine da ih košta mnogo više nego prethodne, naročito ako ne ponove onako furozan start kao prošle. Ili bar da u jednom delu sezone vežu nekoliko dobrih utakmica..

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Možda je ključ u rešavanju većeg broja neodlučenih utakmica. Godinama unazad Preston je poznat kao ekipa koja jako često igra utakmice bez pobednika.

U ripremnim utakmicama ostvarili su po tri pobede i poraza. Pobedili su dve veoma ozbiljne ekipe, Fiorentinu i Everton, ali su izgubili od niželigaša Linkolna i Sautporta. Raspored je takav da posle Šefilda putuju u Svonsi, pa dočekuju Luton. Neće im biti lako, ali tako je to kad ste član najjače druge lige na svetu.

Što se tiće Šefild junajteda, ova ekipa je prošle godine ispala iz Premijer lige primivši 104 gola i pobedivši na samo tri utakmice. Bili su prikovani za dno, ali cilj ove godine je ekspresni povratak u elitu.

To se vidi i po tome što je menadžer Kris Vajlder, koji je preživeo relegaciju, dobio odrešene ruke da prilično promeni tim. Mnogi igrači su otišli, ali su mnogi i došli i biće to solidno izmenjen tim u odnosu na prošlu sezonu. "Oštrice" imaju kvalitet da budu u gornjem delu tabele i sve ispod prvih 6 je neuspeh, mada bi svakako voleli da se Premijer lige domognu bez stresa koji donosi plej-of.

Posle Prestona protivnici će im biti KPR, Votford, Hal, Derbi i Portsmut u prvih 7 kola, što nije preterano lak, ali ni težak raspored. U pripremaama za početak sezone ostvarili su četiri pobede i jedan remi, sve protiv engleskih timova.

Šefild nije pobedio u gostima od februara i ima niz od pet poraza. Osvojili su samo jedan bod u poslednjih sedam gostovanja. Ali, to je bilo u Premijer ligi...

"Oštrice" su pobedile u dva poslednja okršaja za bodove ovih dveju ekipa, a četiri od poslednjih pet susretsa došlo je GG&4+.

Preston ima samo jednu pobedu u prethodnih devet susreta ovih timova na svom terenu.

NAŠ TIP: 2 (kvota 2,30)
PREDLOG ZA HRABRIJE: GG&4+ (kvota 3,66)
 

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ČUDESNA SRBIJA BEZ OLIMPIJSKOG FINALA U KOŠARCI! Orlovi držali u šaci Tim snova, ali su se Amerikanci nestvarno spasili!