"BIKOVI" SU REDOVNI U GRUPNOJ FAZI EVROKUPOVA: Tvente je prošao Golgotu poslednjih godina

O. M.

06. 08. 2024. u 10:06

RED BUL iz Salcburga dočekuje holandski Tvente u prvom meču 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

БИКОВИ СУ РЕДОВНИ У ГРУПНОЈ ФАЗИ ЕВРОКУПОВА:  Твенте је прошао Голготу последњих година

FOTO: Tanjug/AP

Salcburg je već osam godina redovan učesnik grupne faze evropskih takmičenja. Igrali su pet puta u grupnoj fazi Lige šampiona, a tri puta u grupnoj fazi Lige Evrope.

Poslednja sezona u kojoj Salcburg nije prošao jesen u Evropi bila je 2015. Ovo će biti deveta sezona zaredom da je Salcburg obezbedio nastup u Evropi tokom jeseni, jer i ako izgubi, ispada u plej-ofu Lige Evrope, a čak i ako izgubi tamo, čeka ih mesto u grupnoj fazi Lige konferencija.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Prošla sezona nije bila baš dobra za njih. Grupu sa Interom, Benfikom i Real Sosijedadom završili su sa četiri boda i na poslednjem mestu, čime su prvi put od 2016. godine ispali u grupnoj fazi i nisu uspeli da se plasiraju u nokaut fazu.

Tvente se vraća u Ligu šampiona prvi put od 2011. godine, kada su ispali od Benfike u plej-of rundi. Ovaj tim je imao turbulentne poslednjih nekoliko sezona. Ispali su u drugu ligu, vratili se i završili na trećem mestu Eredivizije prošle sezone.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Holandski tim ima samo jednu pobedu na poslednjih sedam evropskih gostovanja, i to pretprošle sezone protiv Čukaričkog u drugom kolu kvalifikacija za ligu konferencija.

NAŠ TIP: GG (kvota 1,70) 

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A KADA SU MU REKLI... Ovako je Novak Đoković reagovao kada je čuo da mu je Rafael Nadal čestitao na olimpijskom zlatu