PARTIZANOV DŽELAT NA NOVOM ISPITU: Rendžers je imao loše pripremne rezultate, a onda je kiksnuo i na startu Premijeršipa

O. M.

06. 08. 2024. u 10:41

DINAMO iz Kijeva dočekuje Rendžers, u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona, u utorak od 20 časova u poljskom Lubinu.

ПАРТИЗАНОВ ЏЕЛАТ НА НОВОМ ИСПИТУ: Ренџерс је имао лоше припремне резултате, а онда је кикснуо и на старту Премијершипа

FOTO: M. Vukadinović

U drugom kolu kvalifikacija protiv Partizana, Nikola Šaparenko, Volodimir Bražko i Oleksandar Karavajev postigli su golove u razmaku od četiri minuta pre poluvremena u ubedljivoj pobedi u prvoj utakmici od 6:2 koja im je gotovo obezbedila prolaz posle samo jedne utakmice. Dodali su još tri gola u gostima, kada se veteran Andrej Jarmolenko pridružio Vladislavu Vanatu i Karavaevu na listi strelaca.

Dinamo Kijev je oslobođen igranja u prvom kolu ukrajinske Premijer lige i trebalo bi da stigne svež u Lubin, gde će igrati zbog rata u svojoj zemlji. Dinamo je prošle sezone završio na drugom mestu, samo dva boda iza šampiona Šahtjora, čime su se kvalifikovali za pretkola Lige šampiona.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Poslednji pokušaj Dinama da se plasira u elitno evropsko takmičenje završio se teškim porazom od Benfike od 5:0 u plej-ofu 2022, a 2023. nije uspeo da uđe u glavnu fazu Lige konferencija, eliminisan je od Bešiktaša.

Međutim, Dinamo ima bogatu istoriju u Ligi šampiona, uključujući i plasman u osminu finala pre osam godina. Sada im je jedini cilj da obezbede povratak u grupnu fazu.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Rendžers je imao jake ispite u predsezoni i pali su na svakom, izgubivši od Ajaksa, Mančester junajteda i Birmingema, dok su protiv Union Berlina odigrali 4:4 u utakmici u kojoj su odbrane bile u drugom planu.

Na otvaranju sezone u škotskom Premijeršipu, viceprvak Škotske je gostovao Hartsu, a iz glavnog grada se vratio sa mršavim bodom, posle utakmice bez golova gde su "srca" uspešno obavila misiju "ne dozvoliti protivniku da se približi golu". 

NAŠ TIP: 1 (kvota 2,14)

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KAĆUŠE POLETELE: Raketirana američka baza