NAŠI PREDLOZI: "Tip" - tiket za sredu

V.M.

07. 08. 2024. u 08:00

REDAKCIJA TIP-a vam je za danas spremila sledeće predloge.

НАШИ ПРЕДЛОЗИ: Тип - тикет за среду

Foto: Profimedia

Sreda

19.00 Kopenhagen - Ostrava 1X&|1+&||1+ (1,70)

19.00 Slavija Prag - Rojal union GG (1,72)

20.45 Jagjelonja - Bode Glimt |1-3&||1-3 (1,85)

Ukupna kvota: 5,41

Kopengahen je dobro otvorio domaće prvenstvo, a verujemo da će te igre preneti i na evropska takmičenja, mada češki rivali su tradicionalo neugodni u ovoj fazi kvalifikacija, pa oprezno tipujemo duplu šansu uz golove.

Slavija i Rojal union su dve ekipe slične po kvalitetu, gledaćemo odličan dvomeč i očekujemo da se oba tima "upišu" na prvom susretu.

Isto važi i za Jagjelonju i Bode Glimt, a ovaj meč biće posebno zanimljiv fanovima Crvene zvezde, jer će se "crveno-beli" susresti sa pobednikom dvomeča u plej-ofu za Ligu šampiona.

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
NAJLUĐA UTAKMICA IKADA! Čudesna Srbija gubila sa 24 razlike, pa nokautirala Australiju i ušla u polufinale Olimpijskih igara!

NAJLUĐA UTAKMICA IKADA! Čudesna Srbija gubila sa 24 razlike, pa nokautirala Australiju i ušla u polufinale Olimpijskih igara!

Košarkaška reprezentacija Srbije na nestvaran način plasirala se u polufinale Olimpijskih igara u Parizu - gubila je sa 24 razlike od Australije, pa pobedila! Konačan rezultat, 95:90 i to posle produžetka, ne samo da je obezbedio "orlovima" dve prilike da osvoje medalju, već im je doneo i ogromnu dozu samopouzdanja pred polufinale, u kome u četvrtak igraju sa Sjedinjenim Američkim Državama.

06. 08. 2024. u 16:42 >> 16:42

Komentari (0)

UMALO DA SE PORODIM! Urnebesno: Kako su Srbi ispratili nestvaran preokret košarkaša protiv Australije na Olimpijskim igrama