ALONSO IMA LEK ZA ZEMLJAKA: Arsenal je imao promenjive rezultate na američkoj turneji

O. M.

07. 08. 2024. u 10:57

PRIVODE se kraju pripreme za novu sezonu i onih najjačih evropskih ekipa, a jednu od poslednjih provera imaće u međusobnom susretu Arsenal i Bajer iz Leverkuzena.

АЛОНСО ИМА ЛЕК ЗА ЗЕМЉАКА: Арсенал је имао промењиве резултате на америчкој турнеји

FOTO: Tanjug/AP

Dve ekipe koje s klupe predvode dva španska fudbalska mađioničar, Mikel Arteta i Šabi Alonso, sastaće se od 19 časova na stadionu "Emirejts".

Arsenal se nedavno vratio sa turneje po SAD gde je odigrao tri utakmice protiv premijerligaških ekipa i ostvario po jednu pobedu, poraz i nerešen rezultat posle koga je ipak pobedio na penale. Bio je to prvi meč, odigran u Karsonu protiv Bornmuta, završen sa 1:1 u regularnom toku. Usledila je pobeda od 2:1 protiv Mančester junajteda u Inglvudu, a onda i poraz od Liverpula 1:2 u Filadelfiji.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Leverkuzen je odigrao samo dve prijateljske utakmice. Pobedili su izabranici Šabija Alonsa ekipu Rot vajs iz Esena sa 2:1 u gostima, a zatim su odigrali 2:2 na gostovanju Lansu.

"Tobdžije" i "farmaceuti" ukrstiće koplja prvi put posle 2002. godine kada je u drugoj grupnoj fazi Lige šampiona pobeda od 4:1, uz remi u prvom susretu, bila nedovoljna da se domogne nokaut faze jer je zauzeo treće mesto iza Leverkuzena i Deportiva.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

NAŠ PREDLOG: GG&3+ (kvota 1,72)

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
NAJLUĐA UTAKMICA IKADA! Čudesna Srbija gubila sa 24 razlike, pa nokautirala Australiju i ušla u polufinale Olimpijskih igara!

NAJLUĐA UTAKMICA IKADA! Čudesna Srbija gubila sa 24 razlike, pa nokautirala Australiju i ušla u polufinale Olimpijskih igara!

Košarkaška reprezentacija Srbije na nestvaran način plasirala se u polufinale Olimpijskih igara u Parizu - gubila je sa 24 razlike od Australije, pa pobedila! Konačan rezultat, 95:90 i to posle produžetka, ne samo da je obezbedio "orlovima" dve prilike da osvoje medalju, već im je doneo i ogromnu dozu samopouzdanja pred polufinale, u kome u četvrtak igraju sa Sjedinjenim Američkim Državama.

06. 08. 2024. u 16:42 >> 16:42

Komentari (0)

KAĆUŠE POLETELE: Raketirana američka baza