TEŽAK ZADATAK ZA NEKADAŠNJEG ŠAMPIONA: "Crnomorski kopci" su poznati kao odlična domaćinska ekipa

V.M.

12. 08. 2024. u 07:40

U okviru prvog kola turske Superlige fudbaleri Rizespora će ugostiti Bašakšehir na "Čajkur didi stadionu" (20.00).

ТЕЖАК ЗАДАТАК ЗА НЕКАДАШЊЕГ ШАМПИОНА: Црноморски копци су познати као одлична домаћинска екипа

Foto: Profimedia

Rize je prošle godine imao odličnu povratničku kampanju u eliti, mnogi su mislili da će se mučiti i biti u donjem delu tabele, međutim, on je zauzeo više nego impresivno deveto mesto na tabeli.

Ono je mogli biti još bolje, ali "crnomorski kopci" nisu upisali nijednu pobedu u poslednjih šest kola, ali to svakako nije umanjilo njihovu sjajnu sezonu.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Glavna odlika domaćina bile su igre kod kuće, imali su treći najbolji skor u ligi pred svojim navijačima i sakupili su čak 38 bodova iz 19 odigranih utakmica na "Čajkur didi stadionu".

Od bitnijih igrača ekipu je preko leta napustio Emirhan Topču koji je pojačao Bešiktaš, ali i dovedeno je nekoliko dobrih igrača, a listu svakako predvodi Muhamed Buljubašić koji je plaćen milion i po evra Sarajevu.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Nastupi Rizea na pripremama bili su solidni i na četiri odigrane utakmice upisao je dve pobede uz po poraz i remi.

Sa druge strane, Bašakšehir je takođe igrao veoma dobro prošle sezone zauzevši četvrto mesto na tabeli, što je posebno impresivno imajući u vidu veoma slab start prvenstva (12 poena na prvih 14 mečeva).

Zaslužan za preokret i odlične nastupe bio je menadžer Čagdaš Atan koji je preuzeo tim tokom septembra meseca i pod njegovom palicom "sive sove" su zaigrale mnogo bolje, nagradivši sebe plasmanom u kvalifikacije za Ligu konferencija.

Njih su započeli odlično, rutinski su izbacili La Fioritu (10:1 u dvomeču), dok su sredinom prošle nedelje na prvom susretu trećeg u gostima bili bolji od Iberije rezultatom 1:0.

To što su ranije započeli da igraju takmičarski fudbal može biti prednost za Bašakšehir na večerašnjem susretu, a ono što posebno raduje navijače je forma centafora Kšištofa Pjonteka koji je postigao tri gola na isto toliko utakmica.

Što se tiče međusobnih duela, istorijat je na strani ekipe iz prestonice koja je slavila na četiri od poslednjih pet duela sa Rizeom, mada vredi napomenuti da je zadnji obračun ovih timova pripao "crnonorskim kopcima".

KLIKNI NA LINK ZA NAŠ TIP: X2&2+ (kvota 1,65)

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ZLATO JE SRPSKO I NIČIJE DRUGO! Vaterpolisti Srbije nokautirali Hrvatsku i treći put u nizu osvojili olimpijsku titulu!

ZLATO JE SRPSKO I NIČIJE DRUGO! Vaterpolisti Srbije nokautirali Hrvatsku i treći put u nizu osvojili olimpijsku titulu!

Vaterpolo reprezentacija Srbije je nastavila nestvaran niz: iako se desila smena generacija, a "sedmorica veličanstvenih" su napustila državni tim posle drugog uzastopnog olimpijskog zlata, osvojenog u Tokiju 2021, ponovo su naši "delfini" došli do zlatnih medalja na Olimpijskim igrama: Hrvatska, aktuelni prvak sveta, je u finalu Igara u Parizu pobeđena rezultatom 13:11, čime je srpski tim pokazao da mu u ovom sportu nema ravnih.

11. 08. 2024. u 15:05 >> 15:10

Komentari (0)

HRVATSKA U ŠOKU ZBOG SRBA! Mediji poručili Hrvati, dobro se držite za zid ili sjednite, a onda im saopštili ovo