JURI SE 18. POBEDA U NIZU! Lider prvenstva se nalazi u neverovatnoj formi

V.M.

09. 08. 2024. u 11:50

U okviru 22. kola kineske Superlige fudbaleri Šangaj Porta će ugostiti Meižu haku. Meč se igra na "Pudong fudbal stadionu" i počeće u 13.35.

ЈУРИ СЕ 18. ПОБЕДА У НИЗУ! Лидер првенства се налази у невероватној форми

Foto: Profimedia

Od samog starta sezone šangajski Port i Šenhua su istakli kandidaturu za titulu. Dominiraju tokom čitavog toka prvenstva, izgledaju nezaustavljivo i igraju fantastičan fudbal.

U blagoj prednosti nalazi se Port koji je upisao 19 pobeda naspram Šenhinih 17, tako da su "crveni orlovi" prvi na tabeli sa pet bodova prednosti u odnosu na gradskog rivala.

Što se tiče same forme ekipe, ne treba trošiti previše reči, domaćini ubedljivo pobeđuju svakog ko im stane na put i nanizali su čak 17 uzastopnih trijumfa u svim takmičenjima, a vredi napomenuti i to da imaju ubedljivo najbolji napad lige sa 73 postignuta gola.

Danas će za rivala imati Meižu haku koja igra promenljivo, osvojila je sedam bodova na poslednjih pet ligaških utakmica i trinaesta je na tabeli sa dva poena prednosti u odnosu na Cangdžou koji je prvi tim ispod crte.

U prvom delu sezone Port je savladao današnjeg rivala s 2:1, a za danas smo vam spremili kombinaciju golova, pošto je na domaćina premala kvota.

NAŠ TIP: |2+ (kvota 1,45)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

OTKRIVEN PAKLENI PLAN OPOZICIJE I STRANIH AGENTURA: ŽELE VUČIĆEVU GLAVU NA BEOGRADSKOM MAJDANU!