ZVEZDA SE ZAHUKTAVA PRED PLEJ-OF LIGE ŠAMPIONA: "Crveno-beli" ne smeju sebi da dozvole novi kiks u prvenstvu

V.M.

10. 08. 2024. u 07:40

ŠAMPION Srbije će u četvrtom kolu Superlige Srbije na stadionu "Rajko Mitić" ugostiti Novi Pazar (20.00).

ЗВЕЗДА СЕ ЗАХУКТАВА ПРЕД ПЛЕЈ-ОФ ЛИГЕ ШАМПИОНА: Црвено-бели не смеју себи да дозволе нови кикс у првенству

FOTO: M. VUkadinović

Nakon odlično odrađenih priprema i osvajanja prijateljskog kupa u Rusiji, "crveno-beli" su na uvodne tri utakmice Superlige Srbije osvojili sedam bodova i sa druge pozicije na tabeli dočekuju četvrto kolo (prvi Partizan sa devet poena).

Prvenstvo su otvorili dominantnom pobedom nad Jedinstvom iz Uba, novajlija je rutinski savladan na "Rajko Mitiću" s 4:0, međutim nakon toga je jedva bod izvučen u duelu sa Mladosti iz Lučana.

Zvezda je protiv Mladosti gubila rezultatom 0:2 sve do samog kraja utakmice, kada su se gosti umorili, a momci iz "Ljutice Bogdana" to iskoristili i sa dva pogotka došli do izjednačenja, ali do potpunog preokreta nisu mogli.

Trener Milojević nije bio zadovoljan ishodom tog meča i očigledno je dobio rekaciju od svojih izabranika koji su posle toga bili ubedljivi protiv još jednog novajlije, Tekstilca iz Odžaka (4:0).

Još je rani deo sezone i "crveno-beli" se polako uigravaju, preko leta je doveden veliki broj novih igrača i biće im potrebno vreme da se sporazumeju na terenu.

Za Zvezdu je bitno da se to desi do kraja meseca, jer joj u završnoj trećini avgusta predstoje utakmice plej-of faze kvalifikacija za Ligu šampionima u kojima će igrati sa boljim iz duela Jagjelonja - Bode Glimt, a trenutno deluje da će to biti norveški šampion jer je slavio na prvom susretu i to na gotovanju u Poljskoj rezultatom 1:0.

Prve utakmice plej-ofa igraju se 20. i 21. avugsta, dok su revanši na programu 27. i 28. avgusta.

Ipak do tada će imati par prvenstvenih duela, a prvi će biti večeranjši sa Novim Pazarom koji u dobrom ritmu dolazi u prestonicu.

Iako nisu imali baš dobre rezultate na pripremama, Novopazarci su prvenstvo započeli trijumfom nad Spartakom (3:2), dok su u drugom kolu remizirali sa OFK Beogradom (0:0).

U odnosu na prošlu sezonu gosti su dosta promenili tim, ali u sastavu je ostao najbolji igrač ekipe Adem Ljajić koji je do sada postigao dva gola i podelio jednu asistenciju, pokazavši da i dalje poseduje dovoljan kvalitet da dominira terenima širom Srbije.

Zvezda je prošle sezone savladal Novi Pazar dva puta, rezultatima 2:0 i 3:1, a mi očekujemo da će i danas pred svojim navijačima doći do rutinskog trijumfa, ali kvota na fiks je premala, pa smo se opredelili za kombinaciju golova koja je bila prolazna na svakoj utakmici "crveno-belih" ove sezone.

KLIKNI NA LINK ZA NAŠ TIP: D 2-4 (kvota 1,50)

 

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠTA ĆE JOŠ DA NAS SNAĐE?! Selektor Svetislav Pešić zabrinuo sve pred meč Srbija - Nemačka (VIDEO)