"CRNO-BELE" POBEDA VRAĆA NA PRVO MESTO: Partizan muči Evropa, ali u prvenstvu igra odlično

V.M.

11. 08. 2024. u 08:56

FUDBALERI Partizana pokušaće na gostovanju IMT-u da upišu novu pobedu koja bi ih vratila na prvo mesto na tabeli, meč se igra na "Krovu" i počeće u 20 časova.

ЦРНО-БЕЛЕ ПОБЕДА ВРАЋА НА ПРВО МЕСТО: Партизан мучи Европа, али у првенству игра одлично

FOTO: M. Vukadinović

Partizan ima turbulentan start sezone, Aleksandru Stanojevića treba vremena da uklopi ekipu, a moguće je da mu treba i još koje pojačanje što se i vidi nastupima u Evropi.

"Crno-beli" su ubedljivo poraženi u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, primili su čak devet golova u dvomeču sa Dinamom iz Kijeva (2:6, 0:3), a nakon toga je usledio je slab nastup i protiv Lugana sredinom ove nedelje u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope (0:1).

Ipak, u Superligi Srbije je druga priča, u njoj Partizan igra mnogo bolje, upisao je tri ubedljive pobede na startu prvenstva i dočekao ovog kolo kao prvi na tabeli, ali nakon jučerašnjeg trijumfa to mesto sada pripada Zvezdi koja je sakupila deset poena i "parnom valjku" je potreban novi trijumf kako bi se vratio na čelo tabele.

Za sada u prvenstvu izabranici Aleksandra Stanojevića redom su igrali sa Napretkom (1:0), Jedinstvom iz Uba (4:0) i Železničarom iz Pančeva (2:0), a posebno je impresivno što nijednom nisu vadili loptu iz svoje mreže na tim utakmicama i ima gol-razliku 7:0.

Ono što predstavlja problem Partizanu je situacija sa Mateusom Saldanjom, sjajni Brazilac je trebao biti prodat nakon dvomeča sa Dinamom, očekivala se fina "naplata" od njegovog transfera, ali ponude za Saldanju manjkaju, po pisanjima medija delovalo je da je blizu transfera u Al Džaziru, ali ona je juče dovela drugog centafora i sada deluje da od toga nema ništa.

Uglavnom je u Superligi prednost imao Đorđe Jovanović koji je postigao tri gola na mečevima sa Jedinstvom i Železničarom i biće zanimljivo videti ko će se večeras od njih dvojice naći u startnoj postavi.

Sa druge strane, IMT je znao da će mu biti teško kada klup napusti Miloš Luković koji je bio najzaslužniji za opstanak "traktorista" u eliti prošle sezone.

On je pojačao Strazbur i njegovim odlaskom napravljena je velika rupa što se i videlo u prva dva kola na kojima je IMT postigao samo jedan gol.

Prvo je poražen od TSC-a (0:1), a nakon toga je odigrao remi sa Napretkom (1:1).

"Domaćinima", koji zbog propisa ne mogu da igraju na svom stadionu koji ne zadovoljava uslove Superlige, već igraju an "Krovu" se predviđa borba za opstanak i verujemo da će večeras doživeti novi poraz od Partizana.

Doduše, treba napomenuti da su "crno-beli" prošle godine imali problema na "Krovu" protiv IMT-a kada su u završnim trenucima utakmice došli do tri boda pogotkom Nemanje "Takija" Nikolića.

KLIKNI NA LINK ZA NAŠ TIP: 2 (kvota 1,65)

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SRBI NAPRAVILI ŠOU NA PODIJUMU! Košarkaši Srbije se baš načekali na bronzu na Olimpijskim igrama, a onda proslavili u svom stilu! (FOTO)