"KONKISTADORI" OSVAJAJU ARUKU: Vitorija na neugodnom gostovanju traži četvrtu uzastopnu pobedu!

V.M.

12. 08. 2024. u 08:55

POSLEDNjU utakmicu prvog kola Primeira lige odigraće Aruka i Vitorija Gimarais koji se sastaju na "Munisipal de Aruka" stadionu (21.15).

КОНКИСТАДОРИ ОСВАЈАЈУ АРУКУ: Виторија на неугодном гостовању тражи четврту узастопну победу!

FOTO: Profimedia

Domaćini su igrali dosta dobro prošle sezone, Aruka je konstantno bila u gornjem domu tabele i prvenstvo je završila na veoma dobroj sedmoj poziciji sa 46 sakupljenih bodova.

Tokom priprema za ovu sezonu "vukovi" su odigrali pet prijateljskih utakmica i ne može se reći da su bili na visokom nivou na njima jer su upisali samo jednu pobedu uz po dva remija i poraza protiv timova koji su približni njima po kvalitetu.

Što se tiče promena u rosteru, veliki problem za Aruku može biti odlazak najboljeg igrača ekipe Rafe Muhike koji je prešao u Al Sad za čak deset miliona evra što jeste "napunilo kasu" kluba, ali konkretna zamena za njega i dalje nije pronađenja i domaćini bi mogli da se muče sve dok to ne bude rešeno, što se i videlo na pripremama.

Takođe, "vukovima" će ovo biti prva takmičarska utakmica za razliku od Vitorije Gimarais koja je zbog kvalikfikacija za Ligu konfrencija odigrala već tri meča i izgledala je veoma dobro na njima.

U drugom kolu kvalifikacija rutinski je odradila posao protiv malteške Florijane (1:0, 4:0), a nakon toga je odlično započela dvomeč trećeg kola kada je sredinom prošle nedelje dominantno savladala Cirih u Švajcarskoj rezultatom 3:0.

Da će "konkistadori" igrati dobar fudbal videlo se na pripremama, jer su na njima upisali četiri pobede na isto tolika utakmica, savladavši ekipe poput Rajo Valjekana i Midlzbroa.

Vitorija je prošle sezone igrala veoma dobro u domaćem prvenstvu, bila je "tvrd orah" svima, a na kraju je zauzela odličnu petu poziciju na tabeli i nada se novoj uspešnoj kampanji.

Iako je preko leta ostala bez ponajboljeg igrača, Žote Silve koji je prodat Notingemu za sedam miliona evra, deluje da to nije naškodilo gostima koji su pronašli način da zamene sjajno levo krilo.

Ako pogledamo međusobne duele prednost ima Vitorija koja je prošle sezone dva puta pobeđivala Aruku, prvo s 2:1, a zatim rezultatom 3:1.

Evidentno je da su "konkistadori" dobro otvorili sezonu, u naletu su, igraju kvalitetan fudbal i verujemo da će odneti bar bod sa ovog neugodnog gostovanja.

 

KLIKNI NA LINK ZA NAŠ TIP: X2 (kvota 1,43)

TIP ZA HRABRIJE: 2 (kvota 2,40)

 

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ZLATO JE SRPSKO I NIČIJE DRUGO! Vaterpolisti Srbije nokautirali Hrvatsku i treći put u nizu osvojili olimpijsku titulu!

ZLATO JE SRPSKO I NIČIJE DRUGO! Vaterpolisti Srbije nokautirali Hrvatsku i treći put u nizu osvojili olimpijsku titulu!

Vaterpolo reprezentacija Srbije je nastavila nestvaran niz: iako se desila smena generacija, a "sedmorica veličanstvenih" su napustila državni tim posle drugog uzastopnog olimpijskog zlata, osvojenog u Tokiju 2021, ponovo su naši "delfini" došli do zlatnih medalja na Olimpijskim igrama: Hrvatska, aktuelni prvak sveta, je u finalu Igara u Parizu pobeđena rezultatom 13:11, čime je srpski tim pokazao da mu u ovom sportu nema ravnih.

11. 08. 2024. u 15:05 >> 15:10

Komentari (0)

HRVATSKA U ŠOKU ZBOG SRBA! Mediji poručili Hrvati, dobro se držite za zid ili sjednite, a onda im saopštili ovo