LAK ZADATAK NA STARTU PRVENSTVA: Galata ne bi trebala da ima problema sa večerašnjim rivalom

V.M.

09. 08. 2024. u 14:42

GALATASARAJ svoju odbranu titule započinje protiv Hatajspora sa kojim se sastaje na "Rams parku" (21.00) u utakmici koja otvara novu sezonu u turskom prvenstvu.

ЛАК ЗАДАТАК НА СТАРТУ ПРВЕНСТВА: Галата не би требала да има проблема са вечерашњим ривалом

Foto: EPA-EFE/ERDEM SAHIN

Galatasaraj je prošle sezone dominirao turskim fudbalom, vodio je veliku bitku sa Fenerom za titulu, a na kraju je sa čak 102 osvojena poena završio takmičenje kao prvi na tabeli.

Turski velikan je napravio strašan tim, ima veliki broj kvalitetnih igrača, a preko leta je postao još jači jer je u transferu vrednom  18 miliona evra doveo odličnog veznog igrača Gabrijela Seru iz Noriča.

Galati je i ove sezone cilj osvajanje titule, koja bi im bila treća uzastopna, a pored toga želeće da bolje nastupe u Evropi jer su prošle godine eliminisani u grupnoj fazi Lige šampiona.

Na startu takmičarskog dela sezone šampion je odigrao veoma loše u Superkupu gde je ubedljivo poražen od Bešiktaša (0:5) i očekuje se reakcija domaćih fudbalera.

Večeras ne bi trebalo da bude problema za domaćina, jer će mu rival biti Hatajspor koji je po kvalitetu dosta slabija ekipa.

Gost je prošle sezone jedva izborio opstanak dobrim igrama u završnici prvenstva kada je na poslednje četiri utakmice osvojio osam bodova.

Prošle sezone na dva međusobna duela pobeđivali su domaćini, prvo Hataj (2:1), a zatim i Galatasaraj (1:0).

NAŠ TIP: 1&2-5 (kvota 1,65)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

OTKRIVEN PAKLENI PLAN OPOZICIJE I STRANIH AGENTURA: ŽELE VUČIĆEVU GLAVU NA BEOGRADSKOM MAJDANU!