KIKS NA PRAVO NE POSTOJI: Domaćin mora da slavi kako bi ostao u trci za titulu

Novosti online

10. 08. 2024. u 09:55

FUDBALERI Šangaj Šenhue svoju poteru za gradskim rivalom i liderom kineskog prvenstva Portom nastavljaju protiv Nantonga na "Šangaj stadionu" (14.00).

КИКС НА ПРАВО НЕ ПОСТОЈИ: Домаћин мора да слави како би остао у трци за титулу

Foto: Profimedia

Neverovatna bitka za titulu se vodi u kineskoj Superligi gde glavnu reč vode šangajski rivali Port i Šenhua. Oni dominiraju od prvog kola, a u blagoj prednosti nalazi se Port koji je osvojio osam poena više, mada je i odigrao utakmicu više, tako da Šenhua danas ima priliku da vrati tu razliku na pet bodova.

Proteklog vikenda Šenhua je doživela neočekivan poraz na gostovanju Peking Guanu, to je dozvolilo Portu da se odvoji i sve sem pobede na današnjem meču bi im baš smanjilo šanse za titulu jer je do kraja ostalo još sedam kola (posle današnjeg).

Sa druge strane, Nantong igra veoma loše, zacementiran je za dno tabele, ostvario je tri pobede samo od starta sezone i sakupio je premalih 15 bodova.

Danas će tradicija biti na strani Šenhue koja je vezala tri pobede nad Nantongom, uključujući onu iz prvog dela sezone kada je bilo 2:0 za "šangajski cvet".

NAŠ TIP: 1&2-5 (kvota 1,43)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

OTKRIVEN PAKLENI PLAN OPOZICIJE I STRANIH AGENTURA: ŽELE VUČIĆEVU GLAVU NA BEOGRADSKOM MAJDANU!