GOLEADA U NAJAVI: Ekipa iz prestonice voli da igra utakmice sa dosta pogodaka!

V.M.

10. 08. 2024. u 11:17

U drugom kolu nemačke Cvajte gledaćemo obračun timova koji pretenduju na prvo mesto kada Hamburg na "Folsparkstadionu" bude ugostio Herta (20.30).

ГОЛЕАДА У НАЈАВИ: Екипа из престонице воли да игра утакмице са доста погодака!

Foto: Profimedia

Hamburg je od 2018. godine u drugom rangu nemačkog fudbala i od tada mu manje više svaka sezona izgleda isto. 

Nekadašnji šampion ne samo Nemačke, nego i Evrope, tradicionalno dobro otvori prvenstvo, bori se za sam vrh tabele, a na kraju bude eliminisan u baražu za elitu ili izostane iz njega, što je bio slučaj prošle godine koju je završio na četvrtom mestu na tabeli.

Po bukmejkerima, HSV je ponovo jedan od favorita za sam vrh tabele, sigurno je da će se boriti za njega, a da li je u stanju da se konačno vrati u elitu možda ćemo videti na početku prvenstva jer u prvih nekoliko kola igra sa veoma jakim rivalima koji bi trebali da pretenduju na promociju u Bundesligu.

U sastavu je bilo određenih promena preko leta, a najveći "udarac" za goste je bio odlazak Lasla Beneša koji je prodat Union Berlinu za tri miliona evra, a kao njegove zamene dovedeni su Elfadili i Poreba.

Domaćini su prvenstvo otvorili na odličan način, savladali su Keln u gostima rezultatom 2:1 i tako nagovestili da bi ovo konačno mogla da bude njihova godina.

Sa druge strane, Herta je u prvom kolu poražena od Paderborna (1:2), odigrala je dosta slabo i danas mora podići nivo igre kako ne bi doživela dva uzastopna poraza na startu prvenstva.

Gosti su prošle sezone voleli da igraju na golova, a sudeći po prvom susret to će biti slučaj i ove godine.

NAŠ TIP: |1-3&||1-3 (kvota 1,83)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ZATO IMAMO SIMPATIJE CELOG SVETA! Bojan Popović za Novosti o košarkašima Srbije i Amerike: Teško je prevariti običnog čoveka

"ZATO IMAMO SIMPATIJE CELOG SVETA!" Bojan Popović za "Novosti" o košarkašima Srbije i Amerike: Teško je prevariti običnog čoveka

KOŠARKAŠKA reprezentacija Srbije nije uspela u polufinala Olimpisjkih igara da pobedi Ameriku, ali jeste da pokupi simpatije navijača širom sveta. "Orlovi" su uspeli u nečemu što do sada nikome nije uspelo - da uplaše i zabrinu "drim-tim" koji se nakon trijumfa nad našom selekcijom radovao kao da je osvojio zlatnu medalju. Kada su se strasti smirile i glave ohladile u razgovoru za "Novosti" proslavljeni srpski košarkaš Bojan Popović analizirao je igru.

10. 08. 2024. u 10:54

Komentari (0)

ZATO IMAMO SIMPATIJE CELOG SVETA! Bojan Popović za Novosti o košarkašima Srbije i Amerike: Teško je prevariti običnog čoveka