DOMAĆIN JE FAVORIT: "Vukovi" pred svojim navijačima ne bi trebali da imaju problema sa drugoligašem

V.M.

12. 08. 2024. u 09:33

U drugom kolu Kupa Italije fudbaleri Lećea će na "Via del Mareu" ugostiti Mantovu (18.30).

ДОМАЋИН ЈЕ ФАВОРИТ: Вукови пред својим навијачима не би требали да имају проблема са друголигашем

Foto: EPA-EFE/FABIO MURRU

Leće je prošle sezone odlično otvorio prvenstvo, ali onda je usledio donekle očekivan pad. "Vukovi" su zapali u veliku krizu u drugom delu sezone, ali dolaskom Luke Gotija na klupu krajem marta malo su se konsolidovali i na kraju su uspeli da obezbede željeni opstanak u eliti.

Ove godine je isti cilj pred iskusnim trenerom, a zadatak mu neće biti lak jer je ostao bez ponajboljih igrača Marija Pongrančića i Gabrijela Strefece koji su pojačali Fiorentinu, odnosno Komo i doneli u kasu kluba gotovo dvadeset miliona evra.

Taj novac je potrošen na nekoliko mladih, talentovanih fudbalera i biće zanimljvio ispratiti da li će to biti dovoljno da se obezbedi opstanak.

Što se tiče priprema, domaćini su igrali utakmice protiv dosta jakih protivnika, savladali su Verder, ali su nakon toga poraženi od Galatasaraja, Hadersfilda i Nice.

Kako su prošle godine bili u donjem delu tabele, fudbaleri Lećea takmičenje u Kupu Italije moraju započeti u nešto ranijim fazama, tačnije od drugog kola, a večerašnji rival biće im drugoligaš Mantova.

U pitanju je ekipa koja je do skoro igrala u Seriji C, ali prošla kampanja je bila veoma uspešna za nju, obezbedila je promociju i atmosfera je veoma dobra u redovima kluba sa severa Italije.

Pošto je u pitanju ekipa iz druge lige, Mantova je takmičenje u Kupu Italije započela od prvog kola i početkom avugsta bila je bolja od Toresa rezultatom 2:1.

Pored tog meča, "crveno-beli" su odigrali dve prijatljske utakmica protiv Napolija i Đenove na kojima su očekivano poraženi (0:3, 2:3).

NAŠ TIP: 1X&0-3 (kvota 1,52)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ZLATO JE SRPSKO I NIČIJE DRUGO! Vaterpolisti Srbije nokautirali Hrvatsku i treći put u nizu osvojili olimpijsku titulu!

ZLATO JE SRPSKO I NIČIJE DRUGO! Vaterpolisti Srbije nokautirali Hrvatsku i treći put u nizu osvojili olimpijsku titulu!

Vaterpolo reprezentacija Srbije je nastavila nestvaran niz: iako se desila smena generacija, a "sedmorica veličanstvenih" su napustila državni tim posle drugog uzastopnog olimpijskog zlata, osvojenog u Tokiju 2021, ponovo su naši "delfini" došli do zlatnih medalja na Olimpijskim igrama: Hrvatska, aktuelni prvak sveta, je u finalu Igara u Parizu pobeđena rezultatom 13:11, čime je srpski tim pokazao da mu u ovom sportu nema ravnih.

11. 08. 2024. u 15:05 >> 15:10

Komentari (0)

HRVATSKA U ŠOKU ZBOG SRBA! Mediji poručili Hrvati, dobro se držite za zid ili sjednite, a onda im saopštili ovo