ALEKSANDAR MITROVIĆ NASTAVLJA GDE JE STAO PROŠLE SEZONE: Sjajni Srbin stavlja tim "na leđa" i nosi ga do novog trofeja

Novosti online

13. 08. 2024. u 07:35

U prvoj polufinalnoj utakmici saudijskog Superkupa sastaće se Al Hilal i Al Ahli (18.15). Ovaj turnir biće održan u Abi, a pored Al Hilala i Ah Ahlija u njemu učestvuju Al Nasr i Al Tavon.

АЛЕКСАНДАР МИТРОВИЋ НАСТАВЉА ГДЕ ЈЕ СТАО ПРОШЛЕ СЕЗОНЕ: Сјајни Србин ставља тим на леђа и носи га до новог трофеја

FOTO: Profimedia

Al Hilal je prošle godine imao više nego impresivnu sezonu, obarao je rekord za rekordom, pobeđivao sve redom i na kraju jedini turnir koji nije osvojio bila je azijska Liga šampiona i biće oran da to "ispravi" ove sezone.

Među najzaslužnijim za te uspehe "plavog talasa" bili su srpski reprezentativci Aleksandar Mitrović i Sergej Milinković Savić. 

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

To se posebno odnosi na nekadašnjeg centarfora Partizana koji je bio najbolji pojedinac ekipe i na 43 odigrane utakmice postigao je čak 40 golova uz osam podeljenih asistencija.

Što se tiče Milinkovića Savića, on je odigrao 44 utakmice i na njima je tresao mrežu 12 puta uz čak 17 podeljenih asistencija, najviše od svih igrača u Al Hilalu.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Izabranici Žorža Žezusa su naporno radili na pripremama, upisali su pet pobeda na šest utakmica i spremni dočekuju Superkup čije bi osvajanje moglo da im pomogne da uhvate zalet pred početak prvenstva koje je na programu od 22. avgusta.

Današnji rival biće im Al Ahli, ekipa koja je takođe dosta novca uložila prošle sezone i na kraju je zauzela treće mesto u domaćem prvenstvu, što je bilo dovoljno da se domognu grupne faze azijske Lige šampione.

U svojim redovima "zeleni" imaju veliki broj sjajnih igrača poput Mareza, Kesija, Firmina, Mendija, Demirala... i sigurno je da su među najjačim ekipama u ne samo Saudijskoj Arabiji, nego i čitavoj Aziji.

Na međusobnim duelima ovih timova prošle sezone dominirao je Al Hilala koji je u dva navrata pobeđivao Al Ahli (3:1, 2:1), a na tim mečevima dominirao je Aleksandar Mitrović koji je postigao čak tri gola.

Bolji iz ovog susreta u finalu će igrati sa pobednikom drugog polufinala u kojem se sutradan sastaju Al Nasr i Al Tavon.

Verujemo da je Al Hilal bolji tim od Al Ahlija i da će Aleksandar Mitrović nastaviti gde je stao prošle sezone i povesti "plavi talas" ka novom finalu i eventualnom trofeju.

KLIKNI NA LINK ZA NAŠ TIP: Al Hilal - Al Ahli 1 (kvota 1,56)

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
RUSIJA U POTPUNOJ NEVERICI: Ovo su naši navijači uradili na vaterpolo finalu Srbija - Hrvatska, a to u TV prenosu nije pušteno! (VIDEO)

RUSIJA U POTPUNOJ NEVERICI: Ovo su naši navijači uradili na vaterpolo finalu Srbija - Hrvatska, a to u TV prenosu nije pušteno! (VIDEO)

Olimpijske igre "Pariz 2024" su završene, pretposlednje finale koje je bilo na programu potvrdilo je da je Srbija neprikosnovena kada je vaterpolo u pitanju, ali taj meč u kome je Hrvatska, kao svetski prvak, morala da se pokloni pred trostrukim olimpijskim šampionima - izazvao je i to da Rusija o njemu veoma priča.

12. 08. 2024. u 16:57

Komentari (0)

KULINARSKA UMETNOST: Put ka održivoj kulturi ishrane