VOJVODINA SE NEĆE LAKO PREDATI: Bandović veruje da njegovi izabranici mogu do preokreta!

V.M.

15. 08. 2024. u 07:50

FUDBALERI Vojvodine će večeras protiv Maribora u revanš utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu konferencija pokušati da nadoknade gol zaostatka iz prvog susreta. Meč počinje u 20 časova i biće odigran u Bačkoj Topoli na stadionu TSC-a zbog radova na "Karađorđu".

ВОЈВОДИНА СЕ НЕЋЕ ЛАКО ПРЕДАТИ: Бандовић верује да његови изабраници могу до преокрета!

FOTO: TANJUG/ NENAD MIHAJLOVIĆ/

Vojvodina je u ovu sezonu ušla sa velikim ambicijama, uprava je obećavala napad na mesto u Evropi i povratak u sam vrh srpsko fudbala, ali ako je suditi po startu kampanje ništa od toga neće biti.

Nakon uvodne pobede nad Tekstilcem kojom je otvorila sezonu, "stara dama" je zapala u krizu i nanizala pet poraza u svim takmičenjima.

Doduše, dva joj je naneo Ajaks što je bilo očekivano, ali pored toga bolji od nje bili su glavni rivali u borbi za gornji dom tabele Superlige Čukarički (1:3) i TSC (1:3), kao i Maribor pre sedam dana u prvom susretu trećeg kola kvalifikacija za Ligu konfernecija (1:2).

Ti loši rezultati spustili su samopouzdanje u taboru "domaćina", a u opasnosti je i menadžer Božidar Bandović koji je sjajno vodio Vojvodinu prošle godine i pošteno zaradio novi ugovor koji je potpisao pre početka ove sezone, ali ako nastavi ovako uskoro bi mogao postativi bivši.

Ipak, on veruje da njegova ekipa ima šanse na večerašnjem susretu i na pres konferenciji uoči meča rekao je da imaju dobre šanse za prolaz ako odigraju na "svom" nivou.

Realno gledano, srpski tim je bio egal protivnik Mariboru na prvom susretu i reči Bandovića se mogu pokazati kao istinite jer iskusni stručnjak na svom raspoloaganju ima nekoliko izuzetno talentovanih i kvalitetnih fudbalera.

Što se tiče Maribora, on je do trijumfa pre sedam došao u osmom minu sudijske nadoknade kada je El Sudani zatresao mrežu Vojvodine koja je od 70. minuta igrala sa igračem manje.

Za razliku od Voše, "ljubičasti" su evropksu avanturu započeli u kvalifikacijama za Ligu Evrope gde ih je izbacio Botev iz Plovdiva, a nakon toga slovenački velikan je bio bolji od još jednog balkanskog rivala, Univerzitatea Krajove u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.

U domaćem prvenstvu, Maribor je za sada odigrao tri utakmice i uz remi sa Bravom ostvario je pobede nad Domžalama i Murom.

Verujemo da Vojvodina može danas da zapreti Mariboru i očekujemo da bar odvede ovaj dvomeč u produžetke.

Kliknite na link za NAŠ TIP: 1 (kvota 2,27)

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

GLOBALNI ENERGETSKI PEJZAŽ: Energija vetra i vetroparkovi u modernoj tehnologiji