SVE JE OTVORENO: Može li Srbin da izbaci bivšeg šampiona Evrope?

V.M.

13. 08. 2024. u 09:45

Fudbaleri FSKB-a i Slavije će od 21.00 na stadionu "Steaua" odigrati revanš utakmicu trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona. Pre sedam dana u Pragu je bilo 1:1, tako da je sve "otvoreno" pred večerašnji susret.

СВЕ ЈЕ ОТВОРЕНО: Може ли Србин да избаци бившег шампиона Европе?

FOTO: Profimedia

Na prvom susretu je viđen dosta zanimljiv meč, Slavija jeste imala veći posed i diktirala je tempo igre, ali FKSB je bio opasniji, pretio je preko kontri i vrlo lako je mogao postići više golova (1:1).

Rumunski šampion se ove sezone fokusirao na kvalifikacije za Ligu šampiona, odmara igrače u domaćem prvenstvu i zbog toga mu trpe rezultati, osvojio je samo pet bodova na četiri utakmica, ali sve bi to bilo zaboravljeno ukoliko bi se plasirao u najjače evropsko takmičenje po prvi put od sezone 2013/14.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

U drugom kolu napravio je iznenađenje izbacivši Makabi iz Tel Aviva, a večeras se nada da može napraviti još jedno protiv velikana iz Praga.

Sa druge strane, češki šampion izgleda dobro i u kvalifikacijama za Ligu šampiona i u domaćem prvenstvu. Remi sa FKSB-om Sparti je bio jedini od starta sezone i pored njega ostvarila je šest pobeda.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Trenutno je prva na tabeli domaćeg prvenstva sa 12 osvojenih bodova iz četiri odigrane utakmica, a u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona rutinski je odradila posao protiv Šamroka (2:0, 4:2).

Posebno dobre nastupe pruža naš reprezentativac i ponajbolji igrač ekipe Veljko Birmančević koji je do sada već postigao tri gola i podelio jednu asistenciju.

Večeras očekujemo veoma neizvestan meč, verujemo da će oba tima biti pažljiva, nije nemoguće ni da meč ode u produžetke, a blagu prednost dali bismo Sparti koja je u boljem ritmu, a i generalno mislimo da je kvalitetnija ekipa of FKSB-a.

NAŠ TIP: Sparta Prag prolazi dalje (kvota 1,57)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UZEĆE SRBIMA ZLATO! Rusi oduševljeni, a i zabrinuti zbog onog što su Srbi uradili na kraju vaterpolo finala na Olimpijskim igrama u Parizu

"UZEĆE SRBIMA ZLATO!" Rusi oduševljeni, a i zabrinuti zbog onog što su Srbi uradili na kraju vaterpolo finala na Olimpijskim igrama u Parizu

Olimpijske igre "Pariz 2024" su završene, pretposlednje finale koje je bilo na programu potvrdilo je da je Srbija neprikosnovena kada je vaterpolo u pitanju, ali taj meč u kome je Hrvatska, kao svetski prvak, morala da se pokloni pred trostrukim olimpijskim šampionima - izazvao je i to da Rusija o njemu veoma priča. Sa oduševljenjem, ali i jednom dozom zabrinutosti.

13. 08. 2024. u 12:18

Komentari (0)

Sve veći broj organizacija integriše održivost u svoju poslovnu strategiju:  Šta tačno znači „održivost u poslovanju“?