FORMA JE NA STRANI "CRVENO-BELIH": Slavija je puna samopouzdanja pred revanš u Belgiji

V.M.

13. 08. 2024. u 10:30

TEŽAK je zadatak pred fudbalerima Rojal uniona koji će večeras na "Loto parku" juriti dva gola zaostatka protiv Slavije iz Praga u revanš utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

ФОРМА ЈЕ НА СТРАНИ ЦРВЕНО-БЕЛИХ: Славија је пуна самопоуздања пред реванш у Белгији

Foto: Profimedia

Pred početak trećeg kola kvalifikacija ovaj dvomeč se smatrao za jedan od najjačih i najzanimljivijih, a prvi susret nije razočarao. Slavija je na krilima dvostrukog strelca Horija povela s 3:0, ali Rojal je uspeo da smanji zaostatak u drugom poluvremenu preko Buzeka koji je zatresao svoju mrežu i ako bi danas belgijski vicemašion prvi postigao gol, mogli bismo da gledamo izuzetno zanimljivu utakmicu.

U boljem ritmu pred ovaj revanš nalaze se gosti koji ne znaju za poraz na uvodnih pet utakmica sezone, a pored trijumfa nad Rojal unionom u domaćem prvenstvu su sakupili deset bodova iz četiri odigrana kola i drugi su na tabeli.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

S obzirom na to da su neporaženi za sada, jasno je da sa velikim samopouzdanjem dolaze u Belgiju i biće jako teško zaustaviti "crveno-bele" koji su u naletu i igraju odličan fudbal.

Sa druge strane, domaćin se ne može pohvaliti dobrom formom, igra promenljivo u uvodnom delu kampanje. Proteklog vikenda odigrali su dosta slab meč protiv Vesterloa (3:4) i pali su na osmo mesto belgijske Župiler pro lige.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Najveći problem ove ekipe je odbrana, primaju veliki broj golova za ekipu koja cilja vrh tabele, odnosno plasman u Ligu šampiona i to moraju pod hitno rešiti ako misle da imaju uspešnu sezonu.

Očekujemo još jedan zanimljiv meč u režiji ovih rivala i tipujemo da će kao i na prvom susretu oba tima postići bar po jedan gol.

NAŠ TIP: GG (kvota 1,70)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UZEĆE SRBIMA ZLATO! Rusi oduševljeni, a i zabrinuti zbog onog što su Srbi uradili na kraju vaterpolo finala na Olimpijskim igrama u Parizu

"UZEĆE SRBIMA ZLATO!" Rusi oduševljeni, a i zabrinuti zbog onog što su Srbi uradili na kraju vaterpolo finala na Olimpijskim igrama u Parizu

Olimpijske igre "Pariz 2024" su završene, pretposlednje finale koje je bilo na programu potvrdilo je da je Srbija neprikosnovena kada je vaterpolo u pitanju, ali taj meč u kome je Hrvatska, kao svetski prvak, morala da se pokloni pred trostrukim olimpijskim šampionima - izazvao je i to da Rusija o njemu veoma priča. Sa oduševljenjem, ali i jednom dozom zabrinutosti.

13. 08. 2024. u 12:18

Komentari (0)

KULINARSKA UMETNOST: Put ka održivoj kulturi ishrane