"PARTIZANOV DŽELAT" NA TEŠKOM ZADATKU: Paklena atmosfera očekuje "plavo-bele" na "Hempden parku"

V.M.

13. 08. 2024. u 11:26

U revanš utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona fudbaleri Rendžersa će ugostiti Dinamo Kijev. Zbog radova na čuvenom "Ajbroksu" meč će biti odigran na "Hempden parku" u Glazgovu, ali sigurno da će i na njemu atmosfera biti na izuzetno visokom nivou (20.45).

ПАРТИЗАНОВ ЏЕЛАТ НА ТЕШКОМ ЗАДАТКУ: Паклена атмосфера очекује плаво-беле на Хемпден парку

FOTO: M. Vukadinović

Na prvom susretu viđena je dosta ujednačena utakmica, posed je bio na strani Dinama, dok je Rendžers uputio više udaraca na gol protivnika. Ukrajinci su poveli preko iskusnog Jarmolenka krajem prvog poluvremena i taj rezultat je stajao na snazi sve do samog kraja kada je Siril Desers u 94. minutu izjednačio i tako znatno podigao šanse svoje ekipe za prolaz u narednu rundu.

Nakon tog susreta Rendžers je savladao Madervel u domaćem prvenstvu s 2:1, tako da u dobrom ritmu dočekuje večerašnji revanš u kojem bi mu pobeda donela plasman u plej-of rundu treću godinu zaredom.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Velika prednost za škotskog velikana je to što igra kod kuće, zna se kakvu atmosferu prave navijači Rendžersa i to će im biti ozbiljan "vetar u leđa", pogotovo ako dođu do ranog vođstva.

Sa druge strane, Dinamo je od drugog kola započeo kvalifikacije i tamo je u dominantnom stilu izbacio Partizan. Srpski vicešampion je poveo na prvom susretu tog dvomeča, ali nakon toga je u potpunosti stao i "plavo-beli" su slavili s ukupnim rezultatom 9:2 (6:2, 3:0).

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Gosti su takođe za vikend ostvarili pobedu u domaćem prvenstvu, savladali su Veres s rezultatom 2:1 i tako održali dobru formu pred večerašnji revanš.

Zbog rata u Ukrajini, Dinamo konstantno mora da putuje jer domaće utakmice evropskih takmičenja igra u Lublinu, pitanje je vremena kada će umor stići ekipu, a mi verujemo da će to biti baš večeras i da će Rendžers okončati njihove snove o plasmanu u grupnu fazu Lige šampiona.

NAŠ TIP: Rendžers prolazi dalje (kvota 1,58)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UZEĆE SRBIMA ZLATO! Rusi oduševljeni, a i zabrinuti zbog onog što su Srbi uradili na kraju vaterpolo finala na Olimpijskim igrama u Parizu

"UZEĆE SRBIMA ZLATO!" Rusi oduševljeni, a i zabrinuti zbog onog što su Srbi uradili na kraju vaterpolo finala na Olimpijskim igrama u Parizu

Olimpijske igre "Pariz 2024" su završene, pretposlednje finale koje je bilo na programu potvrdilo je da je Srbija neprikosnovena kada je vaterpolo u pitanju, ali taj meč u kome je Hrvatska, kao svetski prvak, morala da se pokloni pred trostrukim olimpijskim šampionima - izazvao je i to da Rusija o njemu veoma priča. Sa oduševljenjem, ali i jednom dozom zabrinutosti.

13. 08. 2024. u 12:18

Komentari (0)

Sve veći broj organizacija integriše održivost u svoju poslovnu strategiju:  Šta tačno znači „održivost u poslovanju“?