KRAJ ZA CRNOGORCE? Zaostatak od tri gola teško da će Barani nadoknaditi

V.M.

13. 08. 2024. u 12:10

U revanš utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu konferencija, Mornar iz Bara će pokušati da uradi "nemoguće" i preokrene minus od tri gola protiv Pakša (20.45).

КРАЈ ЗА ЦРНОГОРЦЕ? Заостатак од три гола тешко да ће Барани надокнадити

Foto: Profimedia


Mornar je u prva dva kola kvalifikacija bio pravi hit kvalifikacija, ekipa koja nije imala nikakve uspehe u evropskim takmičenjima ostvarila je impresivne pobede nad Dinamom iz Tbilisija i Radničkim iz Kragujevca, ali izgleda da je njihovoj fudbalskoj bajci došao kraj.

Pakš ih nadigrao u prvom susretu, pomoglo mu je i to što je čitavo drugo poluvreme imao igrača više i na kraju je ubedljivo slavio rezultatom 3:0. Nije delovalo da će tako biti do samog kraja, međutim, umor je sustigao Barane koji su u sudijskoj nadoknadi primili dva gola i tako sebi znatno otežali posao na večerašnjem revanšu.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Dodatno otežavajuća stvar za domaćina biće to što ne igra na svom stadionu zbog UEFA propisa, već će Pakš ugostiti u Podgorici.

Verujemo da su Mađari kvalitetniji tim u ovom trenutku, gledaće da "umrtve igru" i rutinski privedu ovaj dvomeč kraju, zbog toga predlažemo duplu šansu na njih uz malo golova.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

NAŠ TIP: X2&0-3 (kvota 1,68)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UZEĆE SRBIMA ZLATO! Rusi oduševljeni, a i zabrinuti zbog onog što su Srbi uradili na kraju vaterpolo finala na Olimpijskim igrama u Parizu

"UZEĆE SRBIMA ZLATO!" Rusi oduševljeni, a i zabrinuti zbog onog što su Srbi uradili na kraju vaterpolo finala na Olimpijskim igrama u Parizu

Olimpijske igre "Pariz 2024" su završene, pretposlednje finale koje je bilo na programu potvrdilo je da je Srbija neprikosnovena kada je vaterpolo u pitanju, ali taj meč u kome je Hrvatska, kao svetski prvak, morala da se pokloni pred trostrukim olimpijskim šampionima - izazvao je i to da Rusija o njemu veoma priča. Sa oduševljenjem, ali i jednom dozom zabrinutosti.

13. 08. 2024. u 12:18

Komentari (0)

KULINARSKA UMETNOST: Put ka održivoj kulturi ishrane