VREME JE DA POKAŽE DA JE NAJBOLJI: Mbape ima idealnu priliku da na pravi način započne svoju avanturu u dresu Real Madrida

V.M.

14. 08. 2024. u 09:37

VEČERAS smo odlučili da verujemo u Kilijana Mbapea koji debituje za Real Madrid protiv Atalante u UEFA Superkupu (21.00).

ВРЕМЕ ЈЕ ДА ПОКАЖЕ ДА ЈЕ НАЈБОЉИ: Мбапе има идеалну прилику да на прави начин започне своју авантуру у дресу Реал Мадрида

FOTO: Tanjug/AP

Dugo je trajala saga oko prelaska Kilijana Mbapea u Real Madrid, delovalo je da će to učiniti pre dve godine, ali tada se u poslednjem trenutku predomislio i produžio ugovor sa "svecima".

Ipak, nije uspeo da povede PSŽ do "ušatog trofeja" osvajača Lige šampiona, dok je Real nastavio da dominira u tom periodu, između ostalog osvojivši Ligu šampiona prošle sezone pobedom nad Dortmundom u finalu (2:0).

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Upravo su "milioneri" bili ti koji su eliminisali PSŽ u polufinalu, okončavši Mbapeovu misiju u Parizu koja je trajala punih sedam godina.

Za nju se ne može reći da je bila neuspešna jer je osvojen veliki broj trofeja, Kilijan je postao kapiten i najbolji strelac kluba, a verovatno i najbolji ikada koji je nosio dres "svetaca", međutim, osvajanje Lige šampiona je izostalo i to ostavlja "gorak ukus u ustima".

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Sada je vreme za novu epizodu u njegovoj karijeri, ali ova će biti potpuno drugačija. U PSŽ-u se pitao za sva dešavanja u klubu, imao je ulogu u dovođenju i prodaji igrača, bio je kapiten kluba, međutim, to sada ni približno neće biti slučaj.

Real je znatno veći klub, najveći na svetu i nijedan igrač nije iznad njega, što je više puta pokazao kada je prodavao svoje superzvezde koje bi se uzjogunile i pokušale da naruše hijerarhiju u madridskom velikanu.

Cilj će naravno biti osvajanje svih trofeja, samo je za razliku od Pariza u redovima "kraljevskog kluba" neosvajanje Lige šampiona veliki neuspeh, pogotovo sa rosterom koji sa klupe predvodi legendarni Karlo Ančeloti.

Mbapea će u Madridu dočekati veliki broj superzvezda poput Vinisijusa, Belingema, Valverdea... i mnogi se pitaju da li će se Francuz dobro uklopiti u družinu koja je osvojila dve od poslednje tri Lige šampiona.

Ipak, ako neko zna da složi kockice i izvuče maksimum iz svojih igrača to je onda Karlo Ančeloti i verujemo da će to ponovo učiniti.

Mbape danas ima lepu priliku da golom i trofejom započne svoju avanturu u Madridu, Atalanta je desetkovana neigranjem nekoliko bitnih igrača i očekujemo rutinsku pobedu Reala uz bar jedan pogodak Kilijana Mbapea.

NAŠ TIP: Kilijan Mbape +0,5 (kvota 1,77)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UZEĆE SRBIMA ZLATO! Rusi oduševljeni, a i zabrinuti zbog onog što su Srbi uradili na kraju vaterpolo finala na Olimpijskim igrama u Parizu

"UZEĆE SRBIMA ZLATO!" Rusi oduševljeni, a i zabrinuti zbog onog što su Srbi uradili na kraju vaterpolo finala na Olimpijskim igrama u Parizu

Olimpijske igre "Pariz 2024" su završene, pretposlednje finale koje je bilo na programu potvrdilo je da je Srbija neprikosnovena kada je vaterpolo u pitanju, ali taj meč u kome je Hrvatska, kao svetski prvak, morala da se pokloni pred trostrukim olimpijskim šampionima - izazvao je i to da Rusija o njemu veoma priča. Sa oduševljenjem, ali i jednom dozom zabrinutosti.

13. 08. 2024. u 15:18

Komentari (0)

KULINARSKA UMETNOST: Put ka održivoj kulturi ishrane