GOLEADA U NAJAVI: Domaćin igra utakmice sa velikim brojem pogodaka

V.M.

14. 08. 2024. u 10:40

U revanš utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope RFS će pred svojim navijačima braniti dva gola prednosti protiv UE Santa Kolome (18.00).

ГОЛЕАДА У НАЈАВИ: Домаћин игра утакмице са великим бројем погодака

Foto: Profimedia

Na prvom susretu ovih timova viđena je dosta ujednačena utakmica, ali znatno bolja u realiziciji bila je letonska ekipa koja je slavila rezultatom 2:0 i sada ima lepu zalihu pred revanš na svom terenu.

Pored dobrih igara u kvalifikacijama, RFS-u odlično ide i u domaćem prvenstvu gde je prvi na tabeli posle 26 odigranih kola sa četiri boda više od Rige uz odigranu utakmicu manje.

Ono što je karakteristično za domaćina ove sezone je da igra utakmice sa velikim brojem golova i izuzetno je napadački raspoložen.

Sa druge strane, Santa Kolomi domaće prvenstvo još nije počelo i jedino igra kvalifikacije za evropska takmičenja. Njih je započeo u Ligi šampiona gde je u prvom kolu izbacio Balkani, ali u drugom kolu nije mogao protiv dosta jačeg Midtjilanda.

Večeras očekujemo sličan meč onom prvom, verujemo da će utakmica biti ujednačena i tipujemo da će biti golova.

NAŠ TIP: |1-3&||1-3 (kvota 1,78)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UZEĆE SRBIMA ZLATO! Rusi oduševljeni, a i zabrinuti zbog onog što su Srbi uradili na kraju vaterpolo finala na Olimpijskim igrama u Parizu

"UZEĆE SRBIMA ZLATO!" Rusi oduševljeni, a i zabrinuti zbog onog što su Srbi uradili na kraju vaterpolo finala na Olimpijskim igrama u Parizu

Olimpijske igre "Pariz 2024" su završene, pretposlednje finale koje je bilo na programu potvrdilo je da je Srbija neprikosnovena kada je vaterpolo u pitanju, ali taj meč u kome je Hrvatska, kao svetski prvak, morala da se pokloni pred trostrukim olimpijskim šampionima - izazvao je i to da Rusija o njemu veoma priča. Sa oduševljenjem, ali i jednom dozom zabrinutosti.

13. 08. 2024. u 15:18

Komentari (0)

KULINARSKA UMETNOST: Put ka održivoj kulturi ishrane