VREDI PROBATI: Ovi timovi su na prvom susretu bili izuzetno ujednačeni

V.M.

15. 08. 2024. u 10:04

U veoma zanimljivoj revanš utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope fudbaleri Serveta će na "Stadionu Ženeva" ugostiti Bragu (20.30).

ВРЕДИ ПРОБАТИ: Ови тимови су на првом сусрету били изузетно уједначени

FOTO: Tanjug/AP

Pre sedam dana u Portugalu viđen je dosta ujednačen meč, Braga je imala prednost što se tiče poseda, ali Servet je uputio više udaraca, a na kraju nije viđen nijedan gol i sve je otvoreno pred večerašnji revanš.

Njega u lošem ritmu dočekuje domaćin koji je za vikend doživeo pravu katastrofu protiv Bazel. Iako je igrao u najjačem sastavu, Servet je bio neprimetan na terenu i poražen je sa više nego ubedljivih 0:6.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

To im nije trebalo pred večeranjši meč, a vredi napomenuti da im je to bio treći vezani meč u svim takmičenjima na kojem nisu slavili.

Domaćin je prošle godine dogurao do grupne faze Lige Evrope i ove se nada da će učiniti barem isto, mada je večeras težak zadatak pred njima, posebno posle pomenutog poraza od Bazela.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Sa druge strane, Braga je prošle godine igrala Ligu šampiona, a sada će u najboljem slučaju nastupati u drugom najjačem evorpskom takmičenju, što je i cilj ekipe.

Nakon remija sa Servetom, isto su odigrali i sa Estrelom za vikend na otvaranju prvenstva (1:1), a pored tih nerešenih rezultata od starta sezone su ostvarili i dve pobede nad Makabi Petah Tikvom, tako da i dalje ne znaju za poraz.

Ono što je posebno zanimljivo kod ovih timova je kontrast u stilu igre, na pet od šest Servetovih utakmica ove sezone viđena su bar tri gola, dok je ta "norma" na četiri utakmice Brage ispunjena samo jedanput.

NAŠ TIP: X (kvota 3,55)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

GLOBALNI ENERGETSKI PEJZAŽ: Energija vetra i vetroparkovi u modernoj tehnologiji