FIKS DANA: Baskijci u stilu otvaraju sezonu

V.M.

15. 08. 2024. u 11:43

DANAS kreće španska La liga, a svečano otvaranje biće na "San Mamesu" gde će Atletik Bilbao ugostiti Hetafe (19.00).

ФИКС ДАНА: Баскијци у стилу отварају сезону

Foto Profimedia

Visoke su ambicije u Baskiji ove sezone, Bilbao je imao sjajnu godinu u kojoj je zauzeo peto mesto na tabeli uz osvajanje Kupa kralja i biće teško ponoviti te uspehe, ali ako žele da se vrate u sam vrh španskog fubala moraju pronaći način da to učine.

Iako nisu bili aktivni u dovođenju novih igrača, odradili su sjajan posao preko leta jer su produžili ugovor sa menadžerom Ernesteom Valverdeom, a deluje da će jedan od najboljih igrača na skorašnjem Evropskom prvenstvu Niko Vilijams ostati u klubu jer je pre par dana Bilbao objavio kako će sjajno krilo u narednoj sezoni nositi dres sa brojem deset, koji je dugi niz godina nosio legendarni Iker Munijain koji je napustio klub.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Kluč dobrih igara "lavova" biće naravno nastupi na "San Mamesu", poznato je da je Bilbao izuzetna domaćinska ekipa i dovoljno je reći da je prošle sezone jedino Real Madrid, i to u prvom kolu, odneo tri boda sa čuvenog stadiona.

Sa druge strane, Hetafe je preko leta ostao bez svog najboljeg igrača Mejsona Grinvuda koji se nakon odrađene pozajmice vratio u Mančester koji ga je prodao Marselju.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Takođe, klub je napustio i Haume Mata, tako da postizanje golova može biti problem za "plavce" ove sezone.

Klub jeste bio aktivan, doveo je nekoliko novih lica, ali nijedno na nivou engleskog igrača i biće teško nadomestiti njihove izostanke.

Hetafe se prošle sezone baš mučio na gostovanjima, ostvario je samo dve pobede na strani, a takođe nije postigao nijedan gol na poslednje tri utakmice na otvaranju lige, tako da tradicija nije na strani "azulonesa".

Što se tiče međusobnih duela, remiji su česta pojava na obračunima ovih timova i čak šest puta su na minulih osam duela "delili plen".

Smatramo da je Bilbao kvalitenija ekipa i da će Hetafeu biti izuzetno teško da nadomesti odlaske bitnih igrača, kec je fiks.

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,50)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

GLOBALNI ENERGETSKI PEJZAŽ: Energija vetra i vetroparkovi u modernoj tehnologiji