KAKAV REAL, STRAŠAN REAL: Bez Mbapea su bili najbolji, a sa njim su postali još jači

V.M.

18. 08. 2024. u 07:40

"KRALjEVSKI KLUB" odbranu titule započinje na "Iberostaru" gde će ga ugostiti Majorka (21.30).

КАКАВ РЕАЛ, СТРАШАН РЕАЛ: Без Мбапеа су били најбољи, а са њим су постали још јачи

FOTO: Tanjug/AP

Era Kilijana Mbapea u Madridu počela je usšeno, Real je sredinom nedelje osvojio UEFA Superkup pobedom nad Atalantom od 2:0, a u centru pažnje bio je upravo najbolji igrač sveta koji je nakon uvodnog gola Valverdea, postavio konačnih 2:0.

Mbape je došao u Madrid da osvaja trofeje i na lep način je započeo svoju avanturu u prestonici, ali teški zadaci tek predstoje "kraljevskom klubu", a jedan od njih biće odbrana titule.

Real se prošle godine prošetao do titule, bio je prvi većim delom prvenstva i na kraju je sa dvocifrednom prednošću u odnosu na Barsu podigao trofej. 

Pored njega osvojio je i Ligu šampiona, a kako je preko leta tim postao znatno jači, ciljevi se nisu smanjili i Real će ponovo jurišati na osvajanje svih takmičenjima u kojima učestvuje.

Postavljala su se pitanja kako će Mbape, Vinisijus, Belingem i Rodrigo zajedno funkcionisati, ali legendarni Karlo Ančeloti je očigledno to dobro ukomponovao što se videlo protiv Atalante i od ovih momaka tek možemo očekivati briljantne partije, jer kako vreme prolazi biće sve uigraniji.

Ukoliko računamo i prošlu sezonu, gosti ne znaju za poraz na posledinjh 27 takmičarskih utakmica, više nego impresivan niz koji će gledati da u najmanju ruku produže na "Iberostaru" gde će ih večeras ugostiti Majorka.

Što se tiče domaćina, ona je prošle sezone zauzela 15. mesto i gledaće da ove godine bude uspešnija i preko leta je napravila određene promene kako bi to uradila.

Najveća promena je ona na klupi, pošto je klub napustio menadžer Havijer Aguire, a zameniće ga Igobo Arasate koji je sa dosta uspeha predvodio Osasunu u poslednjih šest godina i od nje je napravio više nego stabilnog prvoligaša.

Ako pogledamo igrački kadar, ekipu su napustili Ndiaj, Gonzalez i srpski čuvar mreže Predrag Rajković koji je prešao u Al Itihad.

Od pojačanja najviše se ističe levi bek Mohika, a tu su još Morej i bivši igrač Partizana, Takuma Asano.

Skoriji istorijat međusobnih duela je na strani Reala koji je slavio na četiri od poslednjih pet međusobnih duela, ukljujučujući dva trijumfa prošle sezone (1:0, 1:0).

Madriđani su daleko kvalitetnija ekipa i očekujemo rutinski trijumf čete Karla Ančelotija.

KLIKNI NA LINK ZA NAŠ TIP: 2 (kvota 1,47)

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠTA ĆE REĆI AMERIKANCI?! Snimak koji će obići planetu: Nikola Jokić se raskopčao, pa zapevao na sav glas baš ovu pesmu! (VIDEO)

ŠTA ĆE REĆI AMERIKANCI?! Snimak koji će obići planetu: Nikola Jokić se raskopčao, pa zapevao na sav glas baš ovu pesmu! (VIDEO)

Košarkaška reprezentacija Srbije je osvojila bronzu na Olimpijskim igrama u Parizu, a slavlje koje se desilo i u glavnom gradu Francuske, ne samo da se "prelilo" na svečani doček u Beogradu, već i kada su naši olimpijci otišli u jedan klub da proslave osvajanje olimpijske medalje. Nikola Jokić se i tu istakao.

15. 08. 2024. u 21:11

Komentari (0)

FILIPO: Moramo da napustimo NATO