VLAHOVIĆ OTVARA SEZONU U STILU! Srbin je oran da vrati Juventus tamo gde pripada, na vrh tabele

V.M.

19. 08. 2024. u 07:20

FUDBALERI Juventusa sezonu otvaraju protiv novajlije Koma kojeg će ugostiti na "Alijanc stadionu" u utakmici koja zatvara prvo kolo Serije A (20.45).

ВЛАХОВИЋ ОТВАРА СЕЗОНУ У СТИЛУ! Србин је оран да врати Јувентус тамо где припада, на врх табеле

FOTO: Tanjug/AP

Nakon još jedne dosta slabe sezone, uprava Juventusa je odlučila da je došao kraj eri Masimilijana Alegrija kome se zahvalila na usluguma, a na njegovo mesto doveden je supertalentovani Tijago Mota. On je već nekoliko godina među najperspektivnijim trenerima sveta, a nakon što je napravio ogroman uspeh uvevši Bolonju u Ligu šampiona, napravio je iskorak u karijeri i preuzeo "staru damu" iz Torina.

U Juventusu se nadaju da je upravo bivši reprezentativac Italije taj koji će ih vratiti na tron, a glavna uzdanica Moti ove sezone biće jedan od najboljih napadača sveta, naš Dušan Vlahović.

Srpski centafor je maltene sam prošle sezone držao Juve u gornjem domu tabele i njegovih 16 ligaških golova je glavni razlog zbog kog su se "bjankoneri" vratili u Ligu šampiona.

Domaćin je preko leta, pored trenera, doveo i nekoliko novih, kvalitenih fudbalera, a najveće ime svakako je Daglas Luiz koji je doveden iz Aston Vile. Pored njega novi čuvar mreže biće Di Gregorio koji će zameniti Šćeznog, a dosta novca potrošeno je i na Kefrena Tirama, jednog od najperspektivnijih veznjaka Evrope.

Dosta se radilo i na odlascima, prodat je veliki broj igrača poput Soulea, Hujsena, Ilinga Juniora... od kojih je klub prihodovao skoro 100 miliona evra, a tek se očekuje odlazak Federika Kjeze kojem ugovor ističe za godinu dana i gotovo sigurno će napustiti klub jer je Tijago Mota u više navrata izjavio da nije u njegovim planovima.

Na startu sezone Juve će dočekati jedan od najzanimljivijih projekata u italijanskom fudbalu, ekipu Koma koja će po prvi put od 2003. godine zaigrati u Seriji A.

Uspon ove ekipe počeo je od 2019. godine kada ju je kupila indonežanska kompanija Đarum predvođena braćom Hartono koji su od Koma napravili više nego respektabilan tim.

Goste sa klupe prevodi Sesk Fabregas, dok je jedan od manjinskih vlasnika Tjeri Anri i jasna je namera kluba da ozbiljnim fudbalskim imenima popuni pozicije u klubu i tako da svima do znanja da se ozbiljno radi u Komu.

Ni pojačanja nisu izostala, "plavo-beli" su preko leta doveli Varana, Belotija, Dosenu, Emila Audera... i mnogi stručnjaci na Apeninima smatraju da imaju tim koji bi bez većih problema trebao ostati u Seriji A.

Ipak, danas ih očekuje veoma teško gostovanje i verujemo da će prve bodove osvojiti u narednim kolima i tipujemo rutinsku pobedu "bjankonera".

KLIKNI NA LINK ZA NAŠ TIP: 1&2-5 (kvota 1,74)

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
A POSLE PROKLETA JE AMERIKA: NBA liga se oglasila o Nikoli Jokiću (i ne samo o njemu)

A POSLE "PROKLETA JE AMERIKA": NBA liga se oglasila o Nikoli Jokiću (i ne samo o njemu)

Košarkaška reprezentacija Srbije je osvojila bronzu na Olimpijskim igrama u Parizu, a slavlje koje se desilo i u glavnom gradu Francuske, ne samo da se "prelilo" na svečani doček u Beogradu, već i kada su naši olimpijci otišli u jedan klub da proslave osvajanje olimpijske medalje. Nikola Jokić se i tu istakao. Dva dana nakon što je isplivao najnoviji snimak sa te proslave, NBA liga je - pohvalila Jokića.

18. 08. 2024. u 20:05

Komentari (0)

SRAMOTA! Novak Đoković grmi, nikada nije bio ovakav: Ovo je neverovatno! Apsurd!