TIP PREDLAŽE – JAPAN 1: U Tokiju mreže miruju

Ž. U.

17. 08. 2024. u 08:25

Termini početka svih devet utakmica stali su u subotu od 11 do 12.30 sati.

ТИП ПРЕДЛАЖЕ – ЈАПАН 1: У Токију мреже мирују

Foto: Profimedia

Japan 1

SUBOTA

Kašima – Urava GG

Mačida – Ivata 1X

C. Osaka – Kjoto 2-3

Kavasaki – Jokohama M. GG&3+

KOBE – G. OSAKA X

Nagoja – Hirošima 3+

Šonan – Kašiva X2

TOKIO – TOKIO VERDI 0-2

Fukuoka – Nigata X2

Kobe ovim delom sezone ne uspeva svoje rezultate da stabilizuje. Na domaćem terenu u okršaju sa Gamba Osakom je favorit, ali zbog tih čestih oscilacija kada  tu ulogu bude trebalo da opravda, nije nemoguće da ostane nedorečen. Podelom bodova rivali svoj međusobni duel dugo nisu završili. Sada kada su kvalitetom, jedan drugome postali slični, iks je najrealnija opcija.

U gradskom okršaju Tokia, novajlija Verdi bi jedino čvrstom i disciplinovanom igrom mogao da izbegne poraz od komšija. Svako zaletanje, na mnogo boljeg i iskusnijeg protivnika, po njega bi bilo pogubno. 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠTA ĆE REĆI AMERIKANCI?! Snimak koji će obići planetu: Nikola Jokić se raskopčao, pa zapevao na sav glas baš ovu pesmu! (VIDEO)

ŠTA ĆE REĆI AMERIKANCI?! Snimak koji će obići planetu: Nikola Jokić se raskopčao, pa zapevao na sav glas baš ovu pesmu! (VIDEO)

Košarkaška reprezentacija Srbije je osvojila bronzu na Olimpijskim igrama u Parizu, a slavlje koje se desilo i u glavnom gradu Francuske, ne samo da se "prelilo" na svečani doček u Beogradu, već i kada su naši olimpijci otišli u jedan klub da proslave osvajanje olimpijske medalje. Nikola Jokić se i tu istakao.

15. 08. 2024. u 21:11

Komentari (0)

MORAMO BITI OTPORNIJI NA SUŠE: Podaci o učestalosti žednih godina i degradaciji zemljišta u našoj zemlji