NAŠI PREDLOZI: "Tip" - tiket za subotu

V.M.

17. 08. 2024. u 08:10

JUČE smo na "nestvaran" način pali jer je Alehandro Garnačo u sudijskoj nadoknadi meča Mančester junajted - Fulam promašio prazan gol sa pet metara, ali vraćamo se još jači sa novim predlozima.

НАШИ ПРЕДЛОЗИ: Тип - тикет за суботу

FOTO: Tanjug/AP

Subota

16.00 Njukasl - Sautempton 1 (1,35)

17.00 Slavija Prag - Teplice 1 (1,18)

18.30 Vest hem - Aston vila GG&|1+ (1,72)

20.45 Milan - Torino 1 (1,62)

Ukupna kvota: 4,40

Njukasl ima odličan tim koji ove sezone ne igra Evropu, fokus je na ligi i povratku u sam vrh tabele i smatramo da novajlija nema šta da traži na "Sent Džejmsis parku".

Slavija je veoma dobro otvorila sezonu i trenutno se nalazi u seriji od pet vezanih pobeda u svim takmičenjima, protiv Teplica ne bi trebala da ima probleme da dođe i do šeste.

Vest hem je imao jedan od najboljih prelaznih rokova u Engleskoj, opasno se pojačao, dok je Vila sačuvala tim sličan onom iz prošle godine koji je bio četvrti na tabeli. Takođe, predloženi tip je bio prolazan na njihova oba duela prošle sezone.

Za kraj fiks na Milan, "rosoneri" počinju eru sa Paulom Fonsekom na klupi, doveli su nekoliko odličnih igrača i imaju zaista kvalitetan tim za koji smatramo da će rutinski savladati Torino.

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠTA ĆE REĆI AMERIKANCI?! Snimak koji će obići planetu: Nikola Jokić se raskopčao, pa zapevao na sav glas baš ovu pesmu! (VIDEO)

ŠTA ĆE REĆI AMERIKANCI?! Snimak koji će obići planetu: Nikola Jokić se raskopčao, pa zapevao na sav glas baš ovu pesmu! (VIDEO)

Košarkaška reprezentacija Srbije je osvojila bronzu na Olimpijskim igrama u Parizu, a slavlje koje se desilo i u glavnom gradu Francuske, ne samo da se "prelilo" na svečani doček u Beogradu, već i kada su naši olimpijci otišli u jedan klub da proslave osvajanje olimpijske medalje. Nikola Jokić se i tu istakao.

15. 08. 2024. u 21:11

Komentari (0)

AMERI ODUŠEVLJENI: Srbi, možda ste treći na olimpijadi, ali ste prvi u našim srcima!