ŠTA OČEKIVATI OD LIVERPULA? "Redsi" predvođeni novim trenerom su jedna od najvećih nepoznanica Premijer lige

V.M.

17. 08. 2024. u 09:29

PRVA utakmica današnjeg programa najjačeg fudbalske lige sveta igra se na "Portmen roudu" gde će Ipsvič ugostiti Liverpul (13.30).

ШТА ОЧЕКИВАТИ ОД ЛИВЕРПУЛА? Редси предвођени новим тренером су једна од највећих непознаница Премијер лиге

Foto: Profimedia

Era Jirgena Klopa je završena, nakon osam dugih godina nemački strunjkak je odlučio da je kraj što je iznenadilo mnoge, ali tako je jedan od najboljih trenera današnjice odlučio i Liverpul je morao da krene u novom pravcu.

Za njegovog naslednika odabran je Arne Slot, doskorašnji trener Fejenorda koji je holandskog velikana vratio na tron Eredvizije i Ligu šampiona i sada je vreme za iskorak u karijeri mladog trenera.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

On je poznat po svom napadačkom stilu igre, tako da bi trebao da se ukoli brzo sa igračima koje ima na raspolaganju jer su takav fudbal i igrali pod Klopom.

Ono što je zanimiljivo sa Liverulom je to da preko leta nije doveo nijednog igrača koji bi mogao da konkuriše za startnu postavu, ali takođe nisu prodali nijednog nosioca igre, tako da su u klubu očigledno zadovoljni sa onim što imaju na raspolaganju i videćemo da li će se to pokazati kao dobar ili loš potez.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Imaće neugodnog rivala na startu sezone, jer se posle duge 22 godine Ipsvič vratio u Premijer ligu i sigugno je da će danas atmosfera na "Portmen roudu" biti neverovatna.

Najzaslužniji za to je svakako menadžer Kiran Mekena koji je bio na radaru nekoliko premijerligaša, ali odlučio je da odbije sve ponude i pokuša sa svojim Ispvičom da ostane u eliti.

To će biti veoma težak zadatak jer ih mnoge vide kao glavne favorite za ispadanje, što i ne čudi s obzriom da "traktoristi" po poznatom sajtu transfermarkt daleko najnevrednije ekipa u eliti sa 123 miliona, čak 80 manje od Lestera koji je prvi iznad njih po tom parametru.

Doduše, domaćini se jesu pojačali, ali to su uglavnom mladi i talentovani igrači poput Delapa, Grivsa i Hačinsona za koje je pitanje da li mogu pružati konstante partije tokom čitave sezone.

Liverpul je sigurno kvaliteniji tim i verujemo da će slaviti, ali ovaj meč može biti veoma težak ako "redsi" brzo ne postignu gol, tako da ne bi dodavali ikakve kombinacije uz fiks.

NAŠ TIP: 2 (kvota 1,40)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠTA ĆE REĆI AMERIKANCI?! Snimak koji će obići planetu: Nikola Jokić se raskopčao, pa zapevao na sav glas baš ovu pesmu! (VIDEO)

ŠTA ĆE REĆI AMERIKANCI?! Snimak koji će obići planetu: Nikola Jokić se raskopčao, pa zapevao na sav glas baš ovu pesmu! (VIDEO)

Košarkaška reprezentacija Srbije je osvojila bronzu na Olimpijskim igrama u Parizu, a slavlje koje se desilo i u glavnom gradu Francuske, ne samo da se "prelilo" na svečani doček u Beogradu, već i kada su naši olimpijci otišli u jedan klub da proslave osvajanje olimpijske medalje. Nikola Jokić se i tu istakao.

15. 08. 2024. u 21:11

Komentari (0)

I DALJE NISTE REZERVISALI LETOVANJE? Spakujte se i otputujte na najpopularniju destinaciju ovog leta!