SPEKTAKL U NAJAVI: Ovaj meč može odlučiti pitanje šampiona!

V.M.

17. 08. 2024. u 09:55

U apsolutnom derbiju 23. kola kineske Superlige gledaćemo šangajski derbi u kojem će drugoplasirana Šenhua ugostiti vodeći Port na "Šangaj stadionu" (13.35).

СПЕКТАКЛ У НАЈАВИ: Овај меч може одлучити питање шампиона!

Foto: Profimedia

Ovo je obračun timova koji aposlutno dominiraju kineskim fudbalom ove sezone, niko im ne može ni prići i nakon prvih nekoliko kola bilo je jasno da će voditi glavnu reč u borbi za tiulu.

U boljoj situaciji pred današnji derbi nalazi se Port koji i dalje ne zna za poraz i upisao je 18 uzastopnih pobeda u svim takmičenjima, što dovoljno govori o formi u kojoj se nalazi.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Zahvaljujući tim sjajnim nastupima je prvi na tabeli, ali samo sa pet bodova prednosti u odnosu na Šenhuu koja igra za nijansu slabije, a danas ima izglednu priliku da se ponovo približi gradskom rivalu na samo dva poena zaostatka.

Do skoro ni domaćin nije bio poražen, ali pre dva kola izgubio je od Peking guana što mu je drastično smanjilo šanse za titulu (1:2), ali nakon toga vratio se na pobedničku stazu savladavši Nantong sa 5:1.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Jasan je značaj ovog gradskog derbija, pogotov jer su do kraja ostalo da se odigra još samo šest kola, tako da bi pobeda Portu gotovo sigurno donela titulu, a verovatno i iks s obzriom na formu, dok bi trijumf Šenhue baš zakuvao situaciju.

U prvom delu sezone ovi rivali su odigrali 1:1, a mi verujemo da će i danas oba tima pronaći put do mreže.

NAŠ TIP: GG (kvota 1,42)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠTA ĆE REĆI AMERIKANCI?! Snimak koji će obići planetu: Nikola Jokić se raskopčao, pa zapevao na sav glas baš ovu pesmu! (VIDEO)

ŠTA ĆE REĆI AMERIKANCI?! Snimak koji će obići planetu: Nikola Jokić se raskopčao, pa zapevao na sav glas baš ovu pesmu! (VIDEO)

Košarkaška reprezentacija Srbije je osvojila bronzu na Olimpijskim igrama u Parizu, a slavlje koje se desilo i u glavnom gradu Francuske, ne samo da se "prelilo" na svečani doček u Beogradu, već i kada su naši olimpijci otišli u jedan klub da proslave osvajanje olimpijske medalje. Nikola Jokić se i tu istakao.

15. 08. 2024. u 21:11

Komentari (0)

I DALJE NISTE REZERVISALI LETOVANJE? Spakujte se i otputujte na najpopularniju destinaciju ovog leta!