BIĆE GOLOVA: Međusobni dueli "čekićara" i "lavova" su uvek veoma zanimljivi

V.M.

17. 08. 2024. u 10:55

POSLEDNjU utakmicu današnjeg programa Premijer lige odigraće Vest hem i Aston vila koji se sastaju na "London stadionu" od 18.30.

БИЋЕ ГОЛОВА: Међусобни дуели чекићара и лавова су увек веома занимљиви

Foto Profimedia

Vest hem je napravio veliki promene preko leta, era Dejvida Mojesa je završena i sa dosta optimizma se ulazi u novu kamapnju jer su domaćini napravili odličan tim koji će sa klupe predvoditi Đulen Lopetegi.

"Čekićari" su se pojačali na gotovo svim pozicijama, odbranu će zategnuti sjajni Maks Kilman koji je plaćen skoro 50 miliona evra, kao i Žan Kler Todibo koji je imao dogovr sa Juventusom, ali se na kraju odlučio da dođe u London, dok će se za postizanje golova pobrinuti Nikslas Filkrug koji je sjajno igrao u dresu Borusije Dortmunda i nemačke reprezentacije na proteklog Evropskom prvenstvu.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Doveden je i najbolji igrač Čempionšipa, brzonogi Samervil iz Lidsa, kao i Gvido Rodrigez iz Betisa koji će doneti čvrstinu na sredini terena, a ne sme se zaboraviti ni Aron Van Bisaka koji će se po desnom boku rotirati sa Cufalom.

Ako na to dodamo igrače koji su bili tu, Paketa, Boven, Kudus, Areola, Souček... jasno je zašto je optimizam u klubu na najvišem nivou.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Sa druge strane, Vila je bila najveći hit Premijer lige prošle sezone i osigurala je plasman u Ligu šampiona posle dugih 40 godina i očekuje je veoma naporna i teška sezona.

Igranje najjače liga na svetu uz Ligu šampiona se može pokazati kao veliki problem i videćemo kako će se "birmingemski lavovi" nositi sa tim.

Oni su se preko leta pripremili za to, doveli su veliki broj igrača poput Amadu Onane, Matsena, Barklija, Filodžena, Ilinga Džuniora i Dobina, ali su i ostali bez bitnog igrača u vidu Daglasa Luiza koji je prešao u Juventus, a klub je napustio i Musa Dijabi kojeg je Al Itihad platio 60 miliona evra.

Istorijat međusobnih duela obećava goleadu, jer su oba tima tresla mrežu na četiri od poslednjih pet duela ovih timova.

NAŠ TIP: GG (kvota 1,52)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠTA ĆE REĆI AMERIKANCI?! Snimak koji će obići planetu: Nikola Jokić se raskopčao, pa zapevao na sav glas baš ovu pesmu! (VIDEO)

ŠTA ĆE REĆI AMERIKANCI?! Snimak koji će obići planetu: Nikola Jokić se raskopčao, pa zapevao na sav glas baš ovu pesmu! (VIDEO)

Košarkaška reprezentacija Srbije je osvojila bronzu na Olimpijskim igrama u Parizu, a slavlje koje se desilo i u glavnom gradu Francuske, ne samo da se "prelilo" na svečani doček u Beogradu, već i kada su naši olimpijci otišli u jedan klub da proslave osvajanje olimpijske medalje. Nikola Jokić se i tu istakao.

15. 08. 2024. u 21:11

Komentari (0)

I DALJE NISTE REZERVISALI LETOVANJE? Spakujte se i otputujte na najpopularniju destinaciju ovog leta!