MALI LONDONSKI DERBI: "Orlovi" bi da iskoriste probleme u redovima Brentforda

V.M.

18. 08. 2024. u 10:00

PRVA utakmica današnjeg programa Premijer lige biće mali gradski derbi između Brentforda i Kristal palasa koji se sastaju na "Brentford komjuniti stadionu" od 15 časova.

МАЛИ ЛОНДОНСКИ ДЕРБИ: Орлови би да искористе проблеме у редовима Брентфорда

Foto: Profimedia

Brentford je imao dosta mirno leto, nije bilo nekih prevelikih promena u timu, dovedeni su Fabio Karvaljo i Igor Tijago, ali ti situacija bi mogla da se promeni u završnici prelaznog roka.

Evidentno je da najbolji igrač ekipe Ajvan Toni ne želi da produži ugovor sa timom, ostalo mu je još godinu dana saradnje sa "pčelicama" i sve je bliži napuštanju ekipe. 

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Engleski centrafor se nadao prelasku u timove poput Arsenala i Totenhema koji su ga teli prošlog leta, ali sada su se odlučili za neka druga pojačanja i Toni je ostao bez velikog transfera i sada privlači pažnju timova iz Saudijske Arabije koje mu nude veliki novac, kao i samom Brentfordu koji bi bio prezadovoljan njegovim odlaskom na Istok.

Pored Tonija koji će verovatno predvoditi napad domaćina na današnjem meču, ono što muči trenera Tomasa Franka je zdravstvena situacija u ekipi. Danski stručnjak neće imati nekoliko prvotimaca na raspolaganju, a od tih imena najviše se ističu bekovi Hiki i Henri, odnosno Ben Mi i pomenuti Igor Tijago.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Što se tiče priprema, Brentford je igrao promenljivo i na pet utakmica je upisao po pobedu i poraz uz tri remija.

Sa druge strane, Palas je preko leta ostao bez veoma bitnog igrača Majlka Olisea koji je u tranfseru vrednom gotovo 60 miliona evra pojačao Bajern Minhen.

Njegov odlazak će napraviti veliku rupu, ali dovedeno je par igrača da je "zakrpe" poput Ismaile Sara i Kamade, a ne treba zaboraviti supertalentovanog Ezea i centafora Matetu koji je prošle sezone bio među najproduktivnijim u završnoj fazi Premijer lige.

Sa klupe ih predvodi sjajni Oliver Glasner koji ih je baš "naštelovao" kada ih je preuzeo u završnici sezone (19 bodova na poslednjih sedam utakmica)  i u klubu se nadaju da će u tom ritmu nastaviti i na startu ove kampanje.

Pripreme "govore" da je to moguće, jer su "orlovi" na njima odigrali pet utakmica i upisali tri pobede uz dva remija.

Ovaj gradski derbi često obećava golove, igra gg je bila prolazna na poslednja četiri međusobna susreta, a danas uz pogotke tipujemo duplu šansu na Palas koji izgleda sjajno pod Oliverom Glasnerom.

NAŠ TIP: X2&2+ (kvota 1,98)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠTA ĆE REĆI AMERIKANCI?! Snimak koji će obići planetu: Nikola Jokić se raskopčao, pa zapevao na sav glas baš ovu pesmu! (VIDEO)

ŠTA ĆE REĆI AMERIKANCI?! Snimak koji će obići planetu: Nikola Jokić se raskopčao, pa zapevao na sav glas baš ovu pesmu! (VIDEO)

Košarkaška reprezentacija Srbije je osvojila bronzu na Olimpijskim igrama u Parizu, a slavlje koje se desilo i u glavnom gradu Francuske, ne samo da se "prelilo" na svečani doček u Beogradu, već i kada su naši olimpijci otišli u jedan klub da proslave osvajanje olimpijske medalje. Nikola Jokić se i tu istakao.

15. 08. 2024. u 21:11

Komentari (0)

FILIPO: Moramo da napustimo NATO