BIĆE TVRDO: Novajlije oprezno započinju život u Primeri

V.M.

19. 08. 2024. u 09:15

U okviru prvog kola La lige sastaće se Valjadolid i Espanjol (19.00), dve ekipe koje su prošle sezone zajedno iz Segunde promovisane u elitu.

БИЋЕ ТВРДО: Новајлије опрезно започињу живот у Примери

FOTO: Profimedia

Kao što tradicija nalaže, Valjadolid se ekspresno vratio u elitu i to mu je bila četvrta godina zaredom u kojoj ili ispada iz Primere ili se vraća u nju.

To je uradio osvojivši drugo mesto u Segundi, a mogao je i do titule da u poslednjem kolu nije doživeo iznenađujući poraz od Tenerifa koji je omogućio Leganesu da dođe do prvog mesta.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Pored njih u Primeru se vratio i Espanjol koji je to učinio preko plej-ofa uz dosta drame. U finalu doigravanja igrao je sa Ovijedom koji ga je pobedio na prvom susretu, međutim, u revanšu na "Stejdž front stadionu", nošen dvostrukim strelcem Puadom, katalonski sastav je došao do velikog preokreta (2:0).

Današnji rivali su bili aktivni u prelaznom roku, obe ekipe su dovele veliki broj igrača mada ih je Espanjol uglavnom dovodio na pozajmice, dok je Valjadolid potrošio preko 15 miliona evra na pojačanja koja predvodi Stipe Biuk.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Što se tiče međusobnih duela, čak tri puta su se susreli prošle sezone i u dva navrata je bio bolji Espanjol, dok je viđen i remi.

NAŠ TIP: |0-1&||0-2 (kvota 1,48)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
A POSLE PROKLETA JE AMERIKA: NBA liga se oglasila o Nikoli Jokiću (i ne samo o njemu)

A POSLE "PROKLETA JE AMERIKA": NBA liga se oglasila o Nikoli Jokiću (i ne samo o njemu)

Košarkaška reprezentacija Srbije je osvojila bronzu na Olimpijskim igrama u Parizu, a slavlje koje se desilo i u glavnom gradu Francuske, ne samo da se "prelilo" na svečani doček u Beogradu, već i kada su naši olimpijci otišli u jedan klub da proslave osvajanje olimpijske medalje. Nikola Jokić se i tu istakao. Dva dana nakon što je isplivao najnoviji snimak sa te proslave, NBA liga je - pohvalila Jokića.

18. 08. 2024. u 20:05

Komentari (0)

ALEN DELON SE GRUDVA U BEOGRADU: Fotografija glumca iz naše prestonice koja je obišla ceo svet