ZRINJSKI BI PONOVO DA ZAIGRA U GRUPNOJ FAZI EVROPSKIH TAKMIČENJA: Poslednja prepreka su mu razigrani "konkvistadori"

V.M.

21. 08. 2024. u 07:40

U poslednjem kolu kvalifikacija za Ligu konferencije sastaće se Vitorija Gimarais i Zrinjski koji prvi meč igraju večeras od 18.45 na stadionu "Dom Afonso Enrikes".

ЗРИЊСКИ БИ ПОНОВО ДА ЗАИГРА У ГРУПНОЈ ФАЗИ ЕВРОПСКИХ ТАКМИЧЕЊА: Последња препрека су му разиграни конквистадори

FOTO: Profimedia

Domaćini igraju sjajno na startu sezone, nalaze se u ozbiljnom naletu i nanizali su šest pobeda u svim takmičenjima, što najbolje oslikava formu u kakvoj se nalaze.

Vitorija je kvalifikacije za Ligu konferencije započela od drugog kola i bez ikakvih problema je došla do plej-of faze. Prvo je izbacila Florijanu ukupnim rezultatom 5:0 (4:0, 1:0), dok je na sličan način bila bolja i od Ciriha u trećem kolu (3:0, 2:0).

Pored toga, "konkvistadori" su u domaćem prvenstvu upisali dve pobede, nad Arukom i Estorilom sa po 1:0 i jedna su od pet ekipa koja ima maksimalan učinak nakon dva odigrana kola u Primera ligi.

Ono što se vidi iz priloženog je da odbrana Vitorije igra na izuzetno visokom nivou, nije primila nijedan gol do sada i sa ogromnim samopouzdanjem dočekuje obračun sa Zrinjskim protiv kojeg će pokušati da nastavi niz.

Sa druge strane, bosanski predstavnik je prošle godine igrao u grupnoj fazi Lige konferencija i sada se nalazi nadomak toga da ponovi taj uspeh.

Kvalifikacije je započeo od drugog kola, a zanimljivo je to da je i u njemu i u trećem morao da preokreće zaostatak kako bi prošao dalje.

Prvo je protiv Brava izgubio sa 0:1, da bi u revanšu slavio rezultatom 3:1, dok je protiv Boteva nakon poraza od 1:2 u gostima, pred svojim navijačima u Mostaru trijumfovao sa 2:0.

Na taj način Zrinjski je pokazao da je borbena ekipa koja nikada ne odustaje, mentalno su dosta jak tim i to će verovatno morati ponovo da pokažu protiv Vitorije koja je najjači protivnik sa kojim se susreću u svojoj ovosezonskoj evropskoj avanturi.

Takođe, vredi napomenuti da su "plemići" i domaće prvenstvo otvorili pobedom, savladavši GOSK sa 4:1 u prvom kolu, ali kasnije utakmice su "propustili" sa dozvolom saveza kako bi se što bolje pripremili za izazove u Evropi.

Što se tiče izostanaka, nema bitnijih ni sa jedne ni sa druge strane, tako da će oba trenera imati svoje najbolje igrače na raspolaganju.

Večeras bismo prednost dali portugalskom predstavniku za kojeg smatramo da je kvalitetniji tim, a i do sada u kvalifikacijama Zrinjski je dosta lošije igrao prve nego revanš utakmice, što nam daje dodatnu veru u "keca".

KLIKNI NA LINK ZA NAŠ TIP: 1&2-5 (kvota 1,75)

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
NEVEROVATNA NENORMALNOST U AFERI JANIK SINER! Čuveni teniser ukazuje na potpuno ludilo u doping slučaju najbolje rangiranog tenisera sveta

NEVEROVATNA NENORMALNOST U AFERI "JANIK SINER"! Čuveni teniser ukazuje na potpuno ludilo u doping slučaju najbolje rangiranog tenisera sveta

Teniski svet je potresla informacija da je Janik Siner bio pozitivan na doping testu. I to dvaput. U aprilu je on saznao, potom se branio daleko od očiju javnosti, jer je čitava stvar nekim čudom bila zataškana i niko osim najužih Sinerovih saradnika i onih koji su vršili istragu o tome nisu ništa znali, a sada je za to saznao čitav svet. I, neki od ljudi iz "belog sporta" burno reaguju. Jedan od njih je Tenis Sandgren.

21. 08. 2024. u 12:31

Komentari (0)

NEVEROVATNA NENORMALNOST U AFERI JANIK SINER! Čuveni teniser ukazuje na potpuno ludilo u doping slučaju najbolje rangiranog tenisera sveta