"PARTIZANOV DŽELAT" NADOMAK LIGE ŠAMPIONA? Mogu li "crveni bikovi" da ga zaustave?

V.M.

21. 08. 2024. u 07:20

U okviru plej-of faze kvalifikacija za Ligu šampiona sastaju se Dinamo Kijev i Salcburg, a prvi susret ovog interesantnog dvomeča biće odigran večeras u Lublinu od 21.00.

ПАРТИЗАНОВ ЏЕЛАТ НАДОМАК ЛИГЕ ШАМПИОНА? Могу ли црвени бикови да га зауставе?

FOTO: M. Vukadinović

Zbog rata u domovini, Dinamo evropske utakmice ne može igrati u svom Kijevu, ali to mu ne predstavlja problem jer igra odlično u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Njih je započeo u drugom kolu kada ga je žreb upario sa beogradskim Partizanom protiv kojeg su bili više nego dominantni. "Crno-beli" jesu poveli na prvom susretu tog dvomeča, ali to je bilo to od njih jer je Dinamo na njemu na kraju slavio sa 6:2, dok je u Beogradu takođe rutinski trijumfovao (3:0), što je u ukupnom skoru bilo više nego ubedljivih 9:2.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Nakon toga usledio je obračun sa Rendžersom koji je nakon 1:1 u Lublinu imao prednost domaćeg terena u revanšu, ali škotski predstavnik je sredinom drugog dela igre ostao sa igračem manje na terenu, što su Kijevljani znali kako da iskoriste i ubedljivo su slavili sa 2:0 golovima Pajkhalijonoka i Vološina.

Pored odličnih igara u kvalifikacijama za Ligu šampiona, "domaćini" su i ukrajinsko prvenstvo otvorili pobedama nad Veresom i Karpatima, tako da i dalje ne znaju za poraz u ovoj sezoni.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Dinamo pokušava da se nakon tri godine pauze vrate u grupnu fazu Lige šampiona, a to neće biti lak zadatak jer će u plej-ofu igrati sa austrijskim Salcburgom koji pruža odlične nastupe na startu kampanje pod trenerskom palicom Pepa Lijndersa.

Desetogodišnja dominacija gostiju u austrijskoj Bundesligi je okončana jer je titulu osvojio Šturm, što je očigledno dalo dodatan motiv "crvenim bikovima" da ozbiljno uđu u novu sezonu.

Kao ni Dinamo, ne znaju za poraz i na šest odigranih utakmica ostvarili su čak pet pobeda uz samo jedan remi.

Njega su odigrali protiv Tventea u revanš utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona (3:3), a kako su pre toga slavili na svom terenu sa 2:1, obezbedili su mesto u plej-of fazi.

Za vikend su pobedili LASK u domaćem prvenstvu i tako izbili na prvo mesto kao jedina ekipa sa devet sakupljenih bodova iz uvodna tri kola, tako da u odličnoj atmosferi dočekuju ovaj dvomeč.

Što se tiče izostanaka, domaćini su bez Djačuka i Ponomarenka, dok će kod gostiju meč propustiti Fernando, Kavamura i Konate.

Očekujemo zanimljivu utakmicu, obe ekipe su pokazale da su napadački veoma raspoložene u ovim kvalifikacijama i zbog toga tipujemo goleadu u Lublinu.

KLIKNI NA LINK ZA NAŠ TIP: GG (kvota 1,53)

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
NOVAK ĐOKOVIĆ O DOPINGOVANOM JANIKU SINERU? Nije se Nole oglasio lično, ali evo ko jeste umesto njega

NOVAK ĐOKOVIĆ O DOPINGOVANOM JANIKU SINERU? Nije se Nole oglasio lično, ali evo ko jeste "umesto" njega

Teniski svet je potresla informacija da je Janik Siner bio pozitivan na doping testu. I to dvaput. U aprilu je on saznao, potom se branio daleko od očiju javnosti, jer je čitava stvar nekim čudom bila zataškana i niko osim najužih Sinerovih saradnika i onih koji su vršili istragu o tome nisu ništa znali, a sada je za to saznao čitav svet. I, neki od ljudi iz "belog sporta" burno reaguju. Novak Đoković, u ovom trenutku, nije lično - ali jeste izvršni direktor "sindikata tenisera" koje je Nole osnovao.

20. 08. 2024. u 19:28

Komentari (0)

JANIK SINER DVAPUT PAO NA DOPING TESTU, A DOZVOLJENO MU DA IGRA! Skandal kakav tenis ne pamti! Ovo je nečuveno!