"DRIM-TIM" ŽELI U NAJELITNIJE EVROPSKO TAKMIČENJE: Forma i kvalitet su na strani gostiju, ali domaćin se ne sme potceniti

V.M.

21. 08. 2024. u 08:38

GALATASARAJ i Jang bojs svoju evropsku avanturu započinju u plej-of fazi kvalifikacija za Ligu šampiona, a prvi susret ovog interesantnog dvomeča biće odigran na "Vankdorf stadionu" u Bernu (21.00).

ДРИМ-ТИМ ЖЕЛИ У НАЈЕЛИТНИЈЕ ЕВРОПСКО ТАКМИЧЕЊЕ: Форма и квалитет су на страни гостију, али домаћин се не сме потценити

Foto: EPA-EFE/ERDEM SAHIN

Oba večerašnja rivala su prošle sezone igrala grupnu fazu najelitnijeg evropskog takmičenja i žele bar da ponove taj uspeh, ali za jednog od njih to će biti nemoguće, a nagoveštaj ko će to biti možemo dobiti nakon večerašnjeg susreta koji je jako bitan za Jang bojs koji "mora" da obezbedi bar pozitivan rezultat, jer se zna koliko je Galata dominantna na svom terenu u Istanbulu.

Forma ne favorizuje domaćine koji izgledaju veoma loše na startu takmičarskog dela sezone, igraju izuzetno loše u domaćem prvenstvu i nakon pet odigranih utakmice ne znaju za pobedu, te se nalaze na katastrofalnom pretposlednjem mestu na tabeli.

Menadžer Patrik Ramen se nalazi pod velikim pritiskom, ali možda je ovaj plej-of upravo ono što je potrebno njegovim momcima da se pokrenu i zaigraju znatno bolje, što sigurno umeju pošto je u pitanju ekipa koja je osvojila šest uzastopnih titula i učestovala u Ligi šampiona dva puta u poslednje tri godine.

Sa druge strane, Galata beleži pobede ali ne izgleda dominantno na terenu kao prošle sezone kada je sa rekordna 102 osvojena boda pobedila Fenerbahče u izuzetno zanimljivoj borbi za titulu.

Ovu kampanju započela je užasnim porazom od gradskog rivala Bešiktaša u Superkupu (0:5), međutim, nakon toga se konsolidovala pobedama nad Hatajsporom i Konjasporom (po 2:1).

Turski velikan je prošle sezone napravio odličan tim koji je eliminsan u grupnoj fazi Lige šampiona, a preko leta je taj "drim-tim" samo nadograđen i povratak u najelitnije evropsko takmičenje je minimalni cilj za četu Okana Buraka.

Forma i kvalitet su na strani gostiju i verujemo da će obezbediti bar pozitivan rezultat pred revanš u Istanbulu koji je na programu sledeće nedelje.

KLIKNI NA LINK ZA NAŠ TIP: X2&2+ (kvota 1.52)

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
NOVAK ĐOKOVIĆ O DOPINGOVANOM JANIKU SINERU? Nije se Nole oglasio lično, ali evo ko jeste umesto njega

NOVAK ĐOKOVIĆ O DOPINGOVANOM JANIKU SINERU? Nije se Nole oglasio lično, ali evo ko jeste "umesto" njega

Teniski svet je potresla informacija da je Janik Siner bio pozitivan na doping testu. I to dvaput. U aprilu je on saznao, potom se branio daleko od očiju javnosti, jer je čitava stvar nekim čudom bila zataškana i niko osim najužih Sinerovih saradnika i onih koji su vršili istragu o tome nisu ništa znali, a sada je za to saznao čitav svet. I, neki od ljudi iz "belog sporta" burno reaguju. Novak Đoković, u ovom trenutku, nije lično - ali jeste izvršni direktor "sindikata tenisera" koje je Nole osnovao.

20. 08. 2024. u 19:28

Komentari (0)

JANIK SINER DVAPUT PAO NA DOPING TESTU, A DOZVOLJENO MU DA IGRA! Skandal kakav tenis ne pamti! Ovo je nečuveno!